Social Icons

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

ΚΡΙΟΣ: Αναζητείστε τη συντροφιά και την παρέα φίλων, γιατί έχετε ανάγκη να αποδράσετε από τα καθιερωμένα πλαίσια της καθημερινότητας. Η συναισθηματική σχέση που θα αρχίσετε αυτήν την περίοδο θα έχει μια ανάλαφρη όψη και κάποιοι από εσάς θα θελήσετε να κάνετε επανασύνδεση με αγαπημένους από το παρελθόν σας. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 30/3(δεύτερη Νέα Σελήνη μέσα στο μήνα), η επανασύνδεση θα είναι στο χέρι σας, οπότε σκεφτείτε πολύ καλά αν όντως αυτό επιθυμείτε, πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις. Προσπαθήστε, όμως, για το δικό σας καλό, να μη ρίχνετε όλο το βάρος στις επαγγελματικές σας σχέσεις και προσπαθήστε να αυξήσετε τις αποδράσεις και τις συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να αποβάλετε από πάνω σας όσο το δυνατόν γίνεται τάσεις επιθετικότητας και εριστικότητας. Δεν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους συνεργάτες σας με έλλειψη υπομονής, εκνευρισμό ή επιπολαιότητα. Αποφύγετε άσκοπες κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν μπερδεύοντας τους γύρω σας και μη αφήνοντάς τους να σας κατανοήσουν. Μπορεί να μην είστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής με τη μορφή που έχουν οι σχέσεις σας και ίσως να έχετε και κάποιο δίκιο, αλλά αν θέλετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να τις τοποθετήσετε σε καινούριες βάσεις, μην αρχίσετε αμφισβητώντας τις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο, αλλά η αναταραχή που υπάρχει στις σχέσεις σας δεν οφείλεται μόνο στους άλλους. Εάν καταφέρετε να παραμείνετε δύσκολοι και να κατανοήσετε πως οι ψυχικές σας συγκρούσεις είναι η αφετηρία της ουσιαστικής σας απομόνωσης, θα ξεπεράσετε τύψεις που ίσως νιώθετε και ακολουθώντας το ένστικτό σας, θα συνδεθείτε με ανθρώπους που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Οι εντάσεις που υπήρξαν σας κούρασαν και προσπαθείτε να μη φανεί και στο σώμα σας. Για όλη τη διάρκεια της μέρας απαιτείται να δείξετε μετριοπάθεια και να ελέγξετε τυχόν χρόνια προβλήματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας από τις 6, είναι ιδανική περίοδος για να λύσετε ψυχολογικά προβλήματα, αφού θα υπάρχουν δίπλα σας άτομα που σας αγαπάνε, σας στηρίζουν και που θα είναι πρόθυμα να σας φτιάχνουν τη διάθεση. Αλλάξτε λίγο το στυλ σας και γίνετε λίγο περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Σας ενδιαφέρει ο οικονομικός σας τομέας να είναι σταθερός για να περνάτε καλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσετε για να μην περάσετε δύσκολες ημέρες. Ξέρετε καλά πως τα οικονομικά σας είναι από τους πιο περίεργους τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Ο χρόνος περνάει γρήγορα και πρέπει να είστε έτοιμοι για να ανταποκριθείτε σωστά σε κάθε σημαντική περίσταση. Οι επιτυχίες στον εργασιακό χώρο, μικρές ή μεγάλες, θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγείτε ευχαριστημένοι και κερδισμένοι. Κινηθείτε προσεκτικά και όχι νιώθοντας πως ότι κάνετε είναι αγγαρεία. Η μεθοδικότητα στις κινήσεις σας θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, γιατί πρέπει επιτέλους να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 16, αντιμετωπίστε όλες εκείνες τις καταστάσεις που φέρνουν καθυστερήσεις και προχωρήστε σε νέες χειροπιαστές δομές. Στοχεύστε σε ενέργειες που στο μέλλον θα προωθήσουν την ποιότητα, χωρίς να καταφύγετε σε υπερβολές. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε εκείνες τις λεπτομέρειες που δίνουν ομορφιά στις σταθερή σας σχέση και όχι σε ζητήματα που θα λυθούν μόνο μακροπρόθεσμα, γιατί όσο καλή διάθεση και αν έχετε να τα λύσετε δεν μπορείτε να πιέσετε περισσότερο το χρόνο.

ΖΥΓΟΣ: Ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 1, σας κάνει να καταλάβετε ότι η προσωπική σας σχέση δεν προχωράει όπως θα θέλατε, αλλά πριν αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε ή αν θα απαλλαγείτε από αυτήν, σκεφτείτε τα πάντα, γιατί ίσως χρειαστεί να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για στιγμές μοναξιάς και να αναλάβετε ευθύνες που μέχρι τώρα τις μοιραζόσασταν με το έτερόν σας ήμισυ. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε και να οπισθοχωρήσετε χωρίς να κάνετε μια προσπάθεια να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 2, στηρίξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους για να εξομαλύνετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας. Το καλοκαίρι ήρθε και δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα, να κάνετε κάποιο ταξίδι για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Βάλτε όρια στις αντιδράσεις σας και φροντίστε να σκέφτεστε ώριμα και όχι παρορμητικά. Μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άνθρωποι από το παρελθόν σας που δε θυμόσασταν καν, επανεμφανίζονται στη ζωή σας και θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν με ποικίλους τρόπους να βρείτε τη χαμένη χαρά του έρωτα. Η προσωπική σας σχέση έχει ανάγκη από τη δική σας φροντίδα αλλά και την προσοχή σας, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σας. Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε με το ταίρι σας ορισμένες συζητήσεις που θα δίνουν απαντήσεις σε κάποιες από τις απορίες του, γιατί πολλές φορές η μαχητικότητά σας εκλαμβάνεται από την πλευρά του ως αδιαφορία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όσοι είστε ελεύθεροι και θέλετε να κάνετε μια σταθερή σχέση, δεχθείτε να γνωρίσετε καινούριους ανθρώπους. Χαμογελάστε στην τύχη σας και δεχθείτε με ευχαρίστηση τα καλά που σας δίνει. Ίσως πολύ γρήγορα βρείτε ένα σύντροφο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας παρασύρει με τον αυθορμητισμό, τη γοητεία και τον ερωτισμό του. Μπορείτε άφοβα να απολαύσετε τη σχέση που θα σας προκύψει χωρίς να βιαστείτε  να επενδύσετε πάνω της και να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 5 και στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε κάτι που δεν είχατε προβλέψει. Φροντίστε να χαλαρώσετε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός του ότι αυτό δεν είναι και τόσο εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας, χωρίς να υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

ΙΧΘΥΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 1, αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δε θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος. Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν μεταξύ σας. Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.