Social Icons

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Κυριακή 3 έως 9/3/13


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να κάνετε ένα συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα, αλλά ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας. Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Εάν
βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε το σωστό τρόπο για να πείτε αυτά που σας προβληματίζουν, ώστε να μη δώσετε λάθος εντυπώσεις. Βάλτε προτεραιότητα σε θέματα που εκκρεμούν και λύστε τα άμεσα. Η αστάθεια που έχετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή, θα βρει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις που θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που απουσιάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς. Εάν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεπεράστε εμπόδια  που δε σας επιτρέπουν να είστε  με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που  έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν  θα σας βοηθήσει. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει  στη ζωή σας, θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό και αναλύετε τη ζωή ενός πολύ καλού  σας φίλου.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να εκτονώσετε τα νεύρα σας, κάντε το με έρωτα  και όχι με καυγάδες και φωνές. Στους ανθρώπους που ξέρετε ότι  έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε  μαζί τους ευγενικοί. Οργανώστε τα επαγγελματικά  σας καλύτερα, για να έχετε περισσότερο  ελεύθερο χρόνο. Εάν κάτι σας χαλάει μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλά υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα. Πάρτε σαφείς θέσεις στα γεγονότα και μη μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς  δείξτε καλή συμπεριφορά. Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και αλλάξτε  τη νοοτροπία του δυνατού. Για  να ισορροπήσετε βρεθείτε με ένα άτομα  που μπορεί να σας βοηθήσει. Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που  δεν έχετε καλοσκεφτεί, θα σας  κάνουν επιφυλακτικούς. Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της  απολύτου εμπιστοσύνης σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε φίλους και  μην περάσετε το βράδυ σας, κλεισμένοι στο σπίτι βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που  θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μην  μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις. Αφήστε το χρόνο να λειτουργήσει και  μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις  αντιδράσεις ενός συναδέρφου, κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε  με ηλικιωμένους συγγενείς, να είστε  λιγότερο νευρικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι απόψεις σας  θα συζητηθούν πολύ, αλλά δε θα σχολιαστούν  αρνητικά. Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε το νου και το σώμα σας. Πείτε «ναι» στις αλλαγές  που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική  που δε θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Είστε άξιοι  να για καταφέρετε και δεν έχετε  κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε  τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε μπροστά  τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη  το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός  ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα  και των απολαύσεων και να είστε  σίγουροι πως θα βγείτε κερδισμένοι, τόσο εσείς, όσο και αυτοί που  θα βρίσκονται δίπλα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε ένα δυναμικό ξεκίνημα, μια που ο ανταγωνισμός τρέχει στις φλέβες σας. Μεθοδεύστε τις  κινήσεις σας και να προβείτε στη  λήψη σωστών αποφάσεων. Δώστε μάχη μέχρι  εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Ξεκινήστε  καλύπτοντας τις υποχρεώσεις  που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό  σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται  και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν.

ΙΧΘΥΣ: Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση  που έχετε, σας κάνει να μην  αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δε σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Θα καταφέρετε να κινηθείτε  ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας  και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ότι βρίσκεται  ένα σκαλί παρακάτω. Θα υπάρξει  πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες  που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση.