Social Icons

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα αφαιρέσει πολλές από τις δυσκολίες που έχετε, αλλά θα σας ωθήσει να βρείτε στήριγμα στην αυτοπεποίθηση σας και να μην εξαρτιέστε τόσο από τους άλλους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ο τρόπος που σκέφτεστε θα γίνει εφευρετικός και γόνιμος, βοηθώντας σας ποικιλοτρόπως. Εάν είστε μεθοδικοί να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε στα εμπόδια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε κάθε περίπτωση που σας απασχολεί τα υπέρ είναι πιο πολλά από τα κατά. Για να μην πελαγώνετε σε κάθε δυσκολία, κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανοίξτε διάλογο με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ σας. Η εύνοια θα σας ακολουθεί, αν φανείτε πιο συγκροτημένοι και μετριάσετε την αδιαλλαξία.
 
ΛΕΩΝ: Μπορεί το καθήκον να προηγείται, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάτε την προσωπική σας ζωή. Χαμογελάστε, ακούστε την καρδιά σας και δείξτε την τρυφερότητά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διεκδικήστε τα δικαιώματα και την αυτονομία με διπλωματικό τρόπο και όχι ξεσηκώνοντας εντάσεις. Προτιμήστε καθαρότητα στις συναλλαγές σας, γιατί οι αντίπαλοι καραδοκούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να δείτε τους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας, αλλά και για το παρασκήνιο που παίζετε πίσω από την πλάτη σας. Δε σας χρειάζεται η ίντριγκα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας με δυναμισμό και ξεκινήστε από την αρχή. Έχετε αρκετούς λόγους να πιστεύετε και να ελπίζετε πως θα ξεφορτωθείτε ότι σας είναι άχρηστο και ενοχλητικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήνετε τους άλλους να σας κοντρολάρουν και να σας χαλούν τη διάθεση. Τα εργασιακά σας θέματα πάνε μια χαρά και θα τα καταφέρετε, αφού τα πράγματα είναι θετικά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ελέγξτε καλύτερα το δυναμισμό σας και αξιοποιήστε τις δυνατότητες που έχετε για να διευθετήσετε εκκρεμότητες. Ακόμα και αν κάποιες φορές υπάρχει πίεση, οι προοπτικές είναι καλές.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μετριάστε τις ευαισθησίες σας και κάντε ένα σχέδιο που θα σας συμφέρει. Καταστρώστε μακροσκελή προγράμματα και ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να προχωρήσετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Τίποτα δεν μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια που έχετε κάνει για τώρα, οπότε μη σας πιάνει άγχος και αγωνία. Η εύνοιά σας συνεχίζεται ακάθεκτη και όσο πάει αυξάνεται.