Social Icons

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Θα είστε πιο δυνατοί και ικανοί να λειτουργείτε περισσότερο με τη λογική. Μπορεί να περάσατε μέσα από δοκιμασίες και δυσκολίες, αλλά σίγουρα είστε πιο ξεκάθαροι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίσετε να θυμάστε τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν και να αποφύγετε τις επαναλήψεις και αν κάποιες υποθέσεις σας τελειώσουν, σίγουρα θα είναι για το καλό σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όταν συζητάτε για τη σχέση σας μην κάνετε τόσο τους άνετους, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσετε. Πριν βάλετε περισσότερο πάθος, χρειάζεται να κατανοήσετε τους ρυθμούς του συντρόφου σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατηθείτε μακριά από πρόσωπα που ταράζουν την ηρεμία σας. Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις αν το καθεστώς που επικρατεί σας ικανοποιεί πλήρως.
 
ΛΕΩΝ: Οι παρούσες συνθήκες θα σας υποχρεώσουν να ξεκαθαρίσετε τις υποχρεώσεις που έχετε. Ξεκαθαρίστε τις θέσεις και τα θέλω σας, για να ευνοηθούν οι συνεταιρισμοί που επιθυμείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχει μεγάλη έλξη με ορισμένα πρόσωπα, αλλά θα παιχτούν και αρκετά παιχνίδια κυριαρχίας. Να θυμάστε πως τα έντονα πάθη δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Ασυνήθιστες προοπτικές θα σας παρουσιαστούν στον επαγγελματικό σας τομέα. Νέες ιδέες και σχέδια, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να κάνετε μια πιο ήρεμη προσέγγιση για να λύσετε τις διαφορές που έχετε. Μην αφήσετε εξωτερικές επιρροές να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.
 
ΙΧΘΥΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο.