Social Icons

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση. Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή. Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους όσο δίκαια και αν θα είναι τα αιτήματά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Έχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.
 
ΛΕΩΝ: Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα. Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.
 
ΖΥΓΟΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Αντιμετωπίστε τους απαιτητικούς συνεργάτες σας με ένα μεγάλο χαμόγελο.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μια εκδρομή.