Social Icons

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική. Εάν πισωγυρίζετε σε καταστάσεις που σας πονάνε δε θα αποκαταστήσετε την ψυχική σας υγεία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την αύξηση των εσόδων σας, χρησιμοποιώντας το μυαλό σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ότι έπρεπε να φύγει από δίπλα σας έφυγε ή το διώξατε εσείς και πολύ καλά κάνατε, γιατί όποια σχέση σας έχει μέλλον ακόμα και αν έχει υποστεί ζημιά μπορεί να αναγεννηθεί.
 
ΛΕΩΝ: Μη θεωρήσετε ότι κάτι είναι δεδομένο στις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε, γιατί ίσως η ελλιπής επικοινωνία με κάποιους να οδηγήσει σε λάθος εκτίμηση των καταστάσεων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προσωπικές σας σχέσεις θα απαιτήσουν περισσότερη τρυφερότητα και να είστε πιο εξωστρεφείς αν θέλετε να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες σας και να ανανεωθούν.
 
ΖΥΓΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε κάποιες εξετάσεις προκειμένου να καθησυχάσετε τον εαυτό σας και θα ανακαλύψετε ότι περισσότερο πρόκειται για φοβίες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αλλαγές που θα περιέχει η μέρα, θα σας οδηγήσουν σε σκέψεις γύρω από την υγεία σας και πιθανόν να σας φέρει κάποιες ανησυχίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Το καλύτερο που έχετε να κάνετε προκειμένου να ηρεμήσετε είναι να μην αφήσετε καμιά ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση να σας ξεφύγει και να πάει χαμένη.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοπεποίθησή σας σε συνδυασμό με τις ευνοϊκές συγκυρίες, θα συμβάλουν για να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτά που έχετε κατά νου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τακτοποιήστε όποια εργασιακή εκκρεμότητα έχετε και τολμήστε μετακινήσεις που απαιτούνται, μια που ξέρετε ότι θα σας βοηθήσουν στο προσεχές μέλλον.
 
ΙΧΘΥΣ: Περιορίστε τα συναισθήματα και ενεργήστε με τη λογική. Προσέξτε ενθουσιασμούς και απογοητεύσεις οι οποίες μπορούν  να σας οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.