Social Icons

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με το σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών.
 
ΛΕΩΝ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο. Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε ένα απολογισμό ζωής και να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.
 
ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε.