Social Icons

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Ενεργήστε με σύνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορεί με το ανοίξετε τα χαρτιά σας την κατάλληλη στιγμή να αποφύγετε ενέργειες αντιπάλων που δρουν παρασκηνιακά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι επιδιώξεις που έχετε στον εργασιακό χώρο αρχίζουν να υλοποιούνται. Μετριάστε την έπαρση, ελέγξτε τα νεύρα σας και αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ήρθε η ώρα για εκκαθαρίσεις και δεν έχετε πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Προσεγγίστε δυναμικά αυτό που θέλετε να πετύχετε και βάλτε μια τάξη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να ενεργοποιήσετε όλη σας τη θέληση για να πετύχετε μια καλύτερη αξιολόγηση στον εργασιακό σας χώρο από τους συνεργάτες σας.
 
ΛΕΩΝ: Μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας χωρίς να γίνεστε προκλητικοί και εριστικοί. Οι διαπληκτισμοί με άτομα που δεν είναι έτοιμα να ακούσουν την αλήθεια είναι ανούσιοι και χωρίς αποτέλεσμα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι παρακινδυνευμένο άλλα να λέτε και άλλα να κάνετε. Η συνέπεια, η υπευθυνότητα και η αμεσότητα θα σας δώσει από διάφορες επικοινωνιακές παγίδες.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο να μείνετε με τον εαυτό σας και να κάνετε έναν απολογισμό της κατάστασης. Φανείτε επιφυλακτικοί στα οικονομικά και μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε κακοτοπιές δείχνοντας ενδιαφέρον και κατανόηση στα άτομα που αγαπάτε. Μην είστε εριστικοί με όσους έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως αν θέλετε να περάσετε καλύτερα αυτό το μήνα που θα διανύσετε, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε με υπομονή και αισιοδοξία.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να αρνηθείτε μια πρόταση ή να ματαιώσετε προς το παρόν ένα από τα σχέδιά σας, αφού θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες να σας κόβουν τη χαρά.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσέξτε τις επενδύσεις σας, τις αγοροπωλησίες και κυρίως αυτούς που επιδιώκουν να σας ζημιώσουν. Στις προσωπικές σχέσεις μην είστε εύθικτοι και καταπιεστικοί.
 
ΙΧΘΥΣ: Φανείτε προνοητικοί και αισιόδοξοι, χωρίς να διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ανθρώπων που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν. Μην ξεκινήσετε σημαντικές ενέργειες.