Social Icons

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΚΡΙΟΣ: Ίσως να μη θέλετε να μεταφέρετε τις αγωνίες σας στο στενό σας περιβάλλον, αλλά η εσωστρέφεια που θα δείξετε αυτό τον καιρό θα προκαλέσει απορίες και πιθανόν να στενοχωρήσει κάποιους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Συγκρατήστε τον ενθουσιασμό σας σε πράγματα που σας φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μην παρασύρεστε από διάφορες γνώμες, που μπορεί να αποδειχθούν αβάσιμες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην παρακάμπτετε αυτά που σας λένε οι άλλοι. Μπείτε έστω για λίγο στη δική τους λογική και στο δικό τους πνεύμα, για να μπορέσετε να βγάλετε συμπεράσματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες και μπείτε ενεργά στο παιχνίδι. Είναι στο χέρι σας να δρομολογήσετε μια σειρά από σκέψεις και να τις πραγματοποιήσετε με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
 
ΛΕΩΝ: Απομακρυνθείτε από ορισμένες συνεργασίες που δεν αποδίδουν τίποτα περισσότερο από ατελείωτες ώρες συζητήσεων. Κινηθείτε με αποφασιστικότητα, γιατί ο χαμένος χρόνος δεν κερδίζεται.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαστάσεις που θα δώσετε σε ένα προσωπικό θέμα και οι ανησυχίες σας, ίσως να κλονίσουν αρκετά την εμπιστοσύνη που έχετε στο σύντροφό σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δεχθείτε τις προσπάθειες κάποιων ατόμων του περιβάλλοντός σας να σας δώσουν λύσεις σε τρέχοντα ζητήματά σας ακόμα και αν είναι προσωρινές, γιατί από εκεί που δεν το περιμένετε θα σας δοθούν λύσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαλλαγείτε από διάφορους φόβους της φαντασίας σας που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και μη διαμαρτύρεστε γιατί προκαλείτε μόνοι σας τα προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μη νιώθετε ευάλωτοι στις προκλήσεις των ανταγωνιστών σας, επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και κερδίστε χρόνο με σωστή στρατηγική και μεθοδικότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι δύσκολο να αλλάξετε τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη. Η καθημερινότητά σας διαφοροποιείται και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε μια νέα ροή γεγονότων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με συνεργασία θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε το δυναμικό εαυτό σας και να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Χαλαρώστε και δείτε μα αισιοδοξία τις προοπτικές που σας ανοίγονται.
 
ΙΧΘΥΣ: Να κοιτάτε μακριά και αποκλειστικά το στόχο σας για να μην αποπροσανατολίζεστε. Μην απελπίζεστε και χαλάτε την ψυχολογία σας με κάθε εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στο δόμο σας.