Social Icons

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 έως 12/10/19


ΚΡΙΟΣ: Κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας. Προχωρήστε σε οικονομικές επενδύσεις που έχετε πειστεί ότι είναι κερδοφόρες και έχουν καλύψει και τις πιο μικρές σας ανασφάλειες.


ΤΑΥΡΟΣ: Τα θέματα της καριέρας σας θα προηγούνται και οι αλλαγές που θα προκύψουν θα βελτιώσουν την απόδοσή σας. Αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία και μην απασχολήστε με πράγματα που σας ενοχλούν. Η εμφάνισή δε θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά καλό θα ήταν να μην ξεχάσετε και την παραμελήσετε εντελώς. Προσέξτε τις διατροφικές συνήθειες που έχετε αποκτήσει τον τελευταίο καιρό, γιατί αν η μεζούρα σας δείξει διαφορετικά νούμερα δεν χάλασε. Θα φταίει που μπερδευτήκατε και αντί να επεκτείνετε τους στόχους σας, επεκτείνατε το σώμα σας κατά κάποιους πόντους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξαντλήστε όλα τα περιθώρια για καλή συνύπαρξη με τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα στον εργασιακό χώρο. Φανείτε εργατικοί και υπεύθυνοι, ώστε κανείς να μην μπορεί να σας κατηγορήσει ή να σας θίξει. Διευθετήστε εκκρεμότητες και μην είστε απρόθυμοι να βοηθήσετε εκεί που μπορείτε. Η τύχη θα είναι συνέχεια στο πλευρό σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνετε κατάχτηση. Οι περισσότερες ευκαιρίες θα δοθούν στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα μπορέσετε να χαράξετε καινούριο δρόμο στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ευχάριστη και οι σχέσεις σας με τα οικογενειακά πρόσωπα θα είναι θετικές. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, κάντε γνωριμίες και αισθανθείτε ότι σας επιθυμούν ερωτικά. Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στον τομέα των σχέσεών σας και αρκετές φορές θα νιώσετε διχασμένοι. Θα υπάρξουν αρκετές νέες γνωριμίες, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνει και πρόταση γάμου που όμως καλό θα ήταν να την αποφύγετε προς το παρόν, καθώς δεν είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα γεγονότα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα θα απολαμβάνουν μια πολύ τρυφερή εκδοχή από εσάς, μια που έχετε τη διάθεση να περάσετε καλά μαζί τους. Θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τις αλλαγές που έγιναν σε κάποιες επαγγελματικές, οικονομικές ή ερωτικές σχέσεις σας. Είναι κάτι που χρειαζόσασταν εδώ και πολύ καιρό για να οδηγηθείτε σε πιο αισιόδοξους δρόμους. Οι εργασιακές σχέσεις θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον που θα εργάζεστε με λιγότερο άγχος. Αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο και κάντε περισσότερες καινούριες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι. Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος, την ένταση και τη γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους. Επιβάλλεται ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και βάλτε σε πρώτη μοίρα τη φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας. Χαλαρώστε και δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας που είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και άτομα κύρους στον εργασιακό χώρο. Κάντε τον «πυροσβέστη» αν είστε απολύτως σίγουροι ότι μπορείτε να ηρεμήσετε τα πράγματα, αλλιώς προτιμήστε τη σιωπή. Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε μια καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας στον τομέα τόσο των συνεργασιών όσο και των σχέσεων. Κάντε ένα βήμα μπροστά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα έχετε χρόνο να ελιχθείτε, να αρπάξετε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική ζωή, αλλά και να αφεθείτε σε μια σημαντική συναισθηματική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Έχετε μεν βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Γεγονότα και συνειδητοποιήσεις θα σας οδηγήσουν στην αναθεώρηση της δικής σας συμπεριφοράς αλλά και στη σημασία που δίνατε μέχρι τώρα στην παρουσία και την αναγκαιότητα ορισμένων συνεργατών στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβάλλετε σωστά τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει. Μπορεί να έχετε επιβαρυνθεί με υποχρεώσεις που έχουν σχέση με τον οικογενειακό σας χώρο, αλλά με έναν περίεργο τρόπο τα γεγονότα και η καλή σας τύχη θα συμβάλλουν στην ολοκληρωτική απαλλαγή από κάποιο βάρος. Μην κολλήσετε σε ανούσιες και άχρηστες λεπτομέρειες. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας και κάντε τα λόγια σας πραγματικότητα. Ανοίχτε τους ορίζοντές σας και γίνετε καλύτεροι για τον εαυτό σας και τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που ο ρομαντισμός θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα, εσείς θα συνεχίζετε να νιώθετε κάπως άβολα, καθώς δεν έχετε τη διάθεση να πείτε γλυκόλογα στο σύντροφό σας, ενώ σας το ζητάει απεγνωσμένα. Μπορεί να προτιμάτε να τον διεκδικείτε και να του δείχνετε την αγάπη σας με άλλους τρόπους, όμως, δε θα πάθετε τίποτα αν του κάνετε έστω για μια φορά το χατίρι. Φροντίστε να μην παίξετε παιχνίδια εξουσίας και εγωισμού. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσετε μια ρομαντική βραδιά και το ζεστό κλίμα θα ρίξει τους τόνους και θα κορυφώσει το πάθος ανάμεσά σας, ώστε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σχέση σας δεν είναι αγώνας ή μάχη που πρέπει να βγείτε νικητές. Μην αφήσετε να τα συναισθήματά σας να γίνουν ψυχρά προς το σύντροφό σας, γιατί θα ζητήσει εξηγήσεις και ίσως ο τρόπος που θα εκφραστείτε με σκοπό να είστε από πάνω, να βγάλει στην επιφάνεια μερικά στοιχεία του χαρακτήρα σας που θα τον δυσαρεστήσουν. Δεν αποκλείεται να εμφανίσει και αυτός κάποια πλευρά του θα σας βρει απροετοίμαστους. Για να μη φτάσουν τα πράγματα στα άκρα, προσπαθήστε να σκεφτείτε πιο λογικά και να λειτουργείτε με ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΣ: Ο έρωτας και τα φλερτ σε όσους είστε αδέσμευτοι θα παίζουν έντονα με κάποια φιλικά σας άτομα και θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί. Εάν δεν το επιθυμείτε μην ξεπεράσετε τα όρια με κάποια άτομα ή αφήσετε να το κάνουν μόνο και μόνο επειδή κολακεύεστε, γιατί τα αποτελέσματα θα φέρουν δυσάρεστα απρόοπτα και σωρεία παρεξηγήσεων. Έτσι κι αλλιώς, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη σιγουριά, γοητεία και αυτοπεποίθηση για να φλερτάρετε με άτομα που πραγματικά σας έλκουν και όχι μόνο δε θα περνάτε απαρατήρητοι, αλλά θα κερδίζετε και τις εντυπώσεις.