Social Icons

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αν κάποιοι από τους συνεργάτες σας αμφισβητούν τα κίνητρά σας, μη χάνετε  το κουράγιο σας. Πριν προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο αν ενεργήσετε μεθοδικά θα έχετε υψηλά ποσοστά επιτυχίας. Μια ουσιαστική συζήτηση με ένα καλό σας φίλο θα σας βοηθήσει σημαντικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναζητήστε καλύτερη ποιότητα ζωής και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να διασκεδάσετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας και φανείτε προσγειωμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα αν ενεργείτε απερίσκεπτα. Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες.

ΛΕΩΝ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό σας χώρο. Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες. Σε μια επαγγελματική συζήτηση διατηρήστε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντιμετωπίστε με τόλμη και θάρρος επαγγελματικά ζητήματα. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην πτοείστε από αλλαγές στα σχέδιά σας και καθυστερήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση. Για να μην μαλώνετε με τους συνεργάτες σας εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ: Ελπίδες που  ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε. Τα διλήμματα που έχετε δε θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.