Social Icons

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν κινηθείτε χωρίς σκέψη θα οδηγηθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα βρεθείτε σύντομα σε αδιέξοδο αν δεν κάνετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ζητήστε βοήθεια από τους φίλους σας για να μη γίνετε λεία επιτήδειων. Αιφνίδιες αλλαγές πρόκειται να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά. Απαλλαγείτε τάχιστα από καταστάσεις που σας έχουν φέρει σε τέλμα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα. Διαλέξτε και κατασταλάξτε σε συνεργασίες με μεγάλη προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καιρός να πράξετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε στη ζωή σας. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ότι σας κουράζει.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σας ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπεται ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δε σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί με άτομα που δεν έχετε γνωρίσει ακόμα καλά. Ανανεώστε εν μέρει το χώρο σας για να δείτε τις καταστάσεις πιο αισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορά που θα σας ζημιώσει. Οι εξελίξεις των γεγονότων δε θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.