Social Icons

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μια ανέλπιστη αισθηματική σχέση θα καλύψει όλα τα συναισθηματικά σας κενά. Μην αμελήσετε την ομορφιά σας αλλά προσαρμοστείτε στις τάσεις που κυριαρχούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μόνο με συγκρατημένα νεύρα θα μπορέσετε να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάποιες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν, να μελετήσετε εκ νέου τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιβάλλετε να προβείτε σε αρκετές περικοπές στα έξοδά σας, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει αργότερα το σκηνικό θα αλλάξει και θα παρατηρηθεί πρόοδος στις υποθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και μην αφήσετε τον εγωισμό σας, να σας οδηγήσει στα άκρα. Προσαρμοστείτε στο κλίμα της εποχής, ακόμα και αν είναι αντίθετο με τις αρχές σας.

ΛΕΩΝ: Πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν και μην αντιδράτε απότομα στη σχέση σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνθήκες εργασίας που θα διαμορφωθούν, θα σας ικανοποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη φανείτε βιαστικοί και αγχώδεις σε καινούριες προτάσεις συνεργασιών που θα σας γίνουν. Επισπεύστε τις προσπάθειές σας σε υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα ταλαιπωρηθείτε αρκετά από την προσπάθεια που θα καταβάλετε να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε. Δεν είναι καθόλου εύκολη η επίτευξη του στόχου που έχετε βάλει και το ξέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί σημαντικά από εξωτερικά γεγονότα και ίσως αυτό αποτελέσει την αφορμή για να βγάλετε προς τα έξω την παραπονιάρικη πλευρά του εαυτού σας που κρύβατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με επιπόλαιες αποφάσεις εκτός του ότι ταλαιπωρείτε και άλλα άτομα που δε σας φταίνε, βάζετε σε δοκιμασία και τον οργανισμό σας. Αρκετά πράγματα από το στενό σας περιβάλλον, θα εξακολουθούν να σας ενοχλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η τύχη σας στον τομέα των συνεργασιών θα είναι αυξημένη και πρέπει να το εκμεταλλευτείτε σωστά. Αποφύγετε να είστε περισσότερο ιδιότροποι από όσο τις άλλες φορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διστάζετε να παραδεχτείτε στα οικεία πρόσωπα ή στους συνεργάτες τους φόβους σας και γι’ αυτό νιώθετε να απειλείστε από τις γενικότερες εξελίξεις. Θα βοηθηθείτε από τις περιστάσεις κι ας μην είναι όσο θα θέλατε.

ΙΧΘΥΣ: Αποφύγετε να κάνετε αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα, εάν δεν κρίνεται απολύτως απαραίτητο. Αρκετό ενδιαφέρον θα παρουσιάσει ο συναισθηματικός σας τομέας, αλλά θα υπάρχουν ακόμα εμπόδια στη σχέση σας.