Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΔΥΜΟΙ 2020


Για όλους εσάς που περιμένατε να δείτε αλλαγές το 2020 θα είναι μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Ότι σας φαίνεται βαρετό θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάτι νέο. 
Ότι νομίζετε ότι είναι πολύ γρήγορο για σας, θα μπορείτε να το αφήσετε και να επιλέξετε τη ρουτίνα. Κάντε αυτά που αγαπάτε και μην συμβιβαστείτε για κανέναν. Το 2020 είναι η χρονιά σας, οπότε κάντε ό τι πρέπει για να είναι υπέροχο. Εστιάστε περισσότερο στη βελτίωση του εαυτού σας, της σχέσης σας και της δουλειάς σας. Επίσης, τα χόμπι και οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε μέσα από αυτά, θα σας προσφέρουν χαρά. Μερικές φορές η ζωή αποδεικνύεται δύσκολη, αλλά όχι ώστε να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε. 

Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω, γεγονός που εσάς προσωπικά σας μεταμορφώνει, σας βελτιώνει και σας ενισχύει. Θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε λιγότερη υπομονή για οτιδήποτε επιφανειακό και θα αποζητάτε μόνο έντονα και ισχυρά πράγματα.

Η Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα σας υποβάλλει σε δοκιμασίες με τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας. Και ενώ από τη μία θα αποζητάτε την προσοχή από τους γύρω σας, ταυτόχρονα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιους που απλά σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας καθώς αυτό το διάστημα θα είστε τεμπέληδες, πεισματάρηδες και εγωιστές.

Από τον Ιούλιο μέχρι τέλος του χρόνου ο Άρης από τον Κριό και ανάδρομος από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα επηρεάσει τις φιλίες, τις συνεργασίες και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες μάχες αν δουλέψετε ομαδικά και διαχειριστείτε σωστά την ενέργειά σας. Αγκαλιάστε την ατομικότητά σας και εργαστείτε σε μικρές αλλαγές.

Στο τελείωμα του Οκτωβρίου δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον οικογενειακό σας χώρο και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που γνωρίζετε εξαρχής ότι δε σας είναι χρήσιμες σε τίποτα. Διατηρήστε τις ισορροπίες και μη γίνετε εξιλαστήριο θύμα μεταξύ συγγενών. Σε διαμάχες τρίτων για κληρονομικά θέματα, δεν έχετε καμία υποχρέωση να βγάλετε εσείς το φίδι από την τρύπα.


ΣΧΕΣΕΙΣ
Η χρονιά σας ξεκινάει ανοιχτούς στις δεσμεύσεις, αλλά ωθώντας σας να λάβετε σοβαρότερα τις σχέσεις σας. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθείτε πιο ανοιχτά στο να είστε με κάποιον. Εάν είναι ελεύθεροι ίσως να ενδιαφέρεστε μόνο για κάτι σοβαρό, ενώ αν είστε σε μια σχέση να εστιάσετε στη λήψη αποφάσεων ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης.
Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, βοηθάει να διευθετήσετε ζητήματα στις σχέσεις σας και να είστε πιο συναισθηματικοί.
Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις και ενεργοποιημένους, αλλά και ανοιχτούς στο να συναντήσετε νέα άτομα.
Ο κυβερνήτης σας Ερμής κινούμενος ανάδρομος το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, φέρνει αναταραχές στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή. Δράστε με σύνεση και υπομονή, ώστε να μην προκληθούν τριβές ή ρήξεις που δύσκολα θα ξαναμπούν σε τάξη. 


ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε πρόοδο με έξυπνες αποφάσεις. 
Με τον Ερμή ανάδρομο από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, θα υπάρξουν προκλήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε αβέβαιοι για το τι να κάνετε, αλλά τα ένστικτά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να το καταλάβετε. 
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι  για να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. 
Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, είναι ιδανική για να κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και να συγκεντρώσετε νέες οικονομικές πληροφορίες. Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα χρειαστεί να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Να είστε πιο πρακτικοί και υπεύθυνοι και όχι παρορμητικοί. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και εργαστείτε με τα δεδομένα που έχετε για να κερδίσετε χρήματα.
Το δεύτερο εξάμηνο του Οκτωβρίου που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινηθεί πάλι ανάδρομα, θα υπάρχει αναστάτωση στον επαγγελματικό σα τομέα και θα θελήσετε να προβείτε σε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον. 



ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Ο ψυχικός σας κόσμος θα σας εμπνεύσει να εργαστείτε πάνω στις μεγάλες σας ιδέες και να εστιάσετε στη δημιουργία πρακτικών σχεδίων. Επιλέξτε τις ιδέες που θεωρείτε ότι μπορούν να επιτύχουν και θα σας ανοίξουν περισσότερες ευκαιρίες. Βρείτε αντισυμβατικούς τρόπους εξερεύνησης του υποσυνείδητου μυαλού σας, για να κατανοήσετε το παρελθόν. Συνδεθείτε με τον διαισθητικό εαυτό σας και ενισχύστε αυτή τη σύνδεση, ήσυχα, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναλογιστείτε την επόμενη σας κίνηση και να εστιάσετε σε αυτήν.
Φεβρουάριος 2020: Εξαιρετικός μήνας για να αναπτύξετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας.
Μάρτιος 2020: Προσπαθήστε να παραμείνετε σιωπηλοί αν δείτε κάτι λάθος να συμβαίνει.
Απρίλιος 2020: Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Μάιος 2020: Παθιασμένος και συναισθηματικός μήνας για εσάς, οπότε η ο διαλογισμός θα σας ωφελήσει.
Ιούνιος 2020: Έντονος μήνας από κάθε άποψη που θα σας ωθήσει να κάνετε κάτι νέο.
Ιούλιος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε το μέλλον σας, είτε πρόκειται για μια νέα καριέρα ή για προσωπικές σχέσεις.
Αύγουστος 2020: Θα είναι μήνας επαγγελματικής αναταραχής και προβλήματα που κρυβόντουσαν θα έρθουν μπροστά σας.
Σεπτέμβριος 2020: Επικοινωνήστε και προσεγγίστε καλύτερα αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες.
Οκτώβριος 2020: Θα χρειαστεί να λάβετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον σας.
Νοέμβριος 2020: Περάστε χρόνο με άτομα που απολαμβάνετε την παρέα τους κα σας δίνουν πνευματική τροφή.
Δεκέμβριος 2020: Έντονος και πολυάσχολος μήνας που θα σας τραβήξει προς διαφορετικές κατευθύνσεις.