Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 2020


Το 2020 θα είναι για εσάς ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό σας, όπου θα πρέπει να βελτιωθείτε σε κάθε επίπεδο. Συναισθηματικό, κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικονομικό.
Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς τίποτα δε θα είναι αρκετό αν δεν προσπαθήσετε αρκετά.

Τη νέα χρονιά θα αποζητήσετε αρμονία και ηρεμία όχι μόνο στον περίγυρό σας, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Σας έχουν κουράσει οι εντάσεις που βιώσατε την προηγούμενη χρονιά ήταν είχαν αιτία, είτε όχι και πλέον θέλετε να ξεφύγετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν νιώσετε ότι το χρειάζεστε. Αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης θα υπάρξουν, οπότε απολαύστε το.

Σίγουρα είναι η χρονιά σας καθώς Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας θα βρίσκονται στο ζώδιό σας, ενώ θα περάσουν κι άλλοι πλανήτες από εσάς όπως ο Άρης από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τέλος Μαρτίου. Επίσης στο ζώδιό σας θα πραγματοποιηθεί και η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου. Θα υπάρχουν μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που θα έρχονται σε συνδυασμό ή μόνες τους. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και ποια διαδρομή θα πάρετε θα εξαρτηθεί από εσάς.

Μεταμορφώστε εντελώς τη ζωή σας, δείξτε υπευθυνότητα και εστιάστε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών που σας προσφέρουν περισσότερο χώρο και χρόνο. Μπορείτε να είστε πιο χαρισματικοί στην επικοινωνία σας και να καταλαβαίνετε που αποσκοπούν όσοι βρίσκονται γύρω σας ανεξάρτητα από το τι λένε. 

Παρεξηγήσεις στον τρόπο έκφρασης θα υπάρχουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα και θα πρέπει να βρείτε διαφορετικούς τρόπους έκφρασης. Ενισχύστε τη διαίσθησή σας και εστιάστε στα κίνητρα και τις επιθυμίες που έχετε για το 2020.

Φέτος είναι η στιγμή να δεσμευθείτε και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι ξεκινήστε την αναζήτησή σας στον κύκλο των φίλων σας, επειδή σίγουρα μαζί τους έχετε περισσότερα κοινά παρά με ξένους.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2020 θα βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Αφεθείτε και προσελκύστε ανθρώπους που σας φαίνονται ασυνήθιστοι ή διαφορετικοί από όσους γνωρίζετε μέχρι τώρα για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όσοι είστε σε σχέση πλησιάστε το σύντροφό σας, κάντε μαζί νέα πράγματα και επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας.
Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, πλησιάστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κρατηθείτε μακριά απ’ όσους δεν έχετε καλές σχέσεις.
Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πάνω στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας για να τους κατανοήσετε καλύτερα, αλλά και για να σας καταλάβουν και αυτοί. Εάν δεν είστε κατανοητοί απέναντί τους, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο. 
Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου που θα συμπέσει με τον ανάδρομο Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο παλιές σχέσεις, άτομα του παρελθόντος και πιθανές επανασυνδέσεις.
Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρχουν επιπλέον καυγάδες με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που βλέπετε ως οικογένεια, ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και οι δυο πλευρές για να τη βελτιώσετε και να τις διατηρήσετε.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα πεισματάρικα και κολλημένα σε απαρχαιωμένες μεθόδους που θα σας πάνε πίσω αντί για μπροστά.
Βάλτε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν δεν έχετε την απαιτούμενη διάθεση ή έχετε σκοπό να τα κάνετε όλα μισά, μην ξεκινήσετε καθόλου.
Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για διαλείμματα ανάλογα με τις ανάγκες. Με τη Σεληνιακή του Νοεμβρίου, επενδύστε στην εργασία σας και απομακρυνθείτε από υποθέσεις άλλων που δε σας αφορούν.
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα. Κρατηθείτε μακριά από σπατάλες και άχρηστες δαπάνες, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Βρείτε νέους τρόπους και πόρους που θα κερδίσετε χρήματα και θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Καθώς το 2020 θα βελτιώνετε τον εσωτερικό εαυτό σας, μην αφήσετε τον εξωτερικό σας εαυτό να υποφέρει. Βεβαιωθείτε ότι θα ασκείστε συχνά και θα προσπαθείτε να έχετε μια ισορροπημένη διατροφή. Σίγουρα, η υγεία σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και είναι σχεδόν αδύνατο να αρρωστήσετε, αλλά παρόλα αυτά φροντίστε να κάνετε τα τσεκάπ σας για να μην έχετε αμφιβολίες.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και θα γεμίσετε με θετικότητα.
Φεβρουάριος 2020: Το μυαλό σας θα κατακλυστεί με πολλαπλά σχέδια για να επιλέξετε αυτά που σας εξυπηρετούν.
Μάρτιος 2020: Επιδιώξτε να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ου θα χρησιμοποιήσετε στον εργασιακό σας χώρο.
Απρίλιος 2020: Κάντε τον προγραμματισμό σας και σκεφτείτε καλά προτού φτάσετε σε τελικές αποφάσεις.
Μάιος 2020: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να τεθούν τα σχέδιά σας σε δράση, γι’ αυτό μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας.
Ιούνιος 2020: Πρέπει να προχωρήσετε προσεκτικά, αλλά να μην προβείτε σε βιαστικές αποφάσεις.
Ιούλιος 2020: Εργαστείτε εντατικά και κάντε την πρώτη σας κίνηση για να οδηγηθείτε σε νίκη. 
Αύγουστος 2020: Οι εμπειρίες που έχετε αποκτήσει θα αποδειχθούν ωφέλιμες, οπότε κρατήστε τις ισορροπίες.
Σεπτέμβριος 2020: Σταματήστε να ασχολείστε με μικρά και ανούσια θέματα, όταν έχετε μπροστά σας σημαντικά σχέδια.
Οκτώβριος 2020: Μήνας γεμάτος έμπνευση, ώστε να εστιάσετε στην επίτευξη του στόχου σας.
Νοέμβριος 2020: Όταν οι άλλοι χρειάζονται την υποστήριξη και τη βοήθειά σας, δώστε τα χωρίς να το σκέφτεστε.
Δεκέμβριος 2020: Προγραμματίστε εξίσου την προσωπική σας ζωή και την επαγγελματική.