Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 2020


Το 2020 έρχεται για να σας βοηθήσει να νιώσετε απελευθερωμένοι από το παρελθόν και ως ελεύθεροι να πάρετε πια τις δικές σας αποφάσεις.
Είναι η στιγμή που μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε, να εστιάσετε σε ότι σας κάνει πιο ευτυχισμένους, να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας προς σωστές κατευθύνσεις και να εκμεταλλευτείτε τι ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Η νέα χρονιά σηματοδοτεί αλλαγές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε, γιατί αν κινείστε σωστά, τότε το 2020 θα είναι υπέροχο. Σκεφθείτε έξυπνα και κάντε τις επιλογές που γνωρίζετε ότι θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.

Ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας στο ξεκίνημα του χρόνου και έτσι θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε εσάς, στα σχέδια και τις ιδέες σας και να είστε έτοιμοι για τα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.

Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω, φέρνοντάς σας μεγάλη ενέργεια για να καταλήξετε σε μεγάλες, ισχυρές, ακόμη και ζωτικής σημασίας ιδέες και σχέδια. Εστιάστε σε αυτά που είναι ρεαλιστικά και εφικτά για να συμβούν. Να είστε σοβαροί και επικεντρωμένοι στους στόχους σας μέχρι να μάθετε τα πάντα.
 
Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα , ασχοληθείτε περισσότερο με την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις κινήσεις σας. Η Ηλιακή έκλειψη που συμβαίνει τον Ιουνίου κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή, φέρνει στο προσκήνιο ιδέες που είχαν μείνει στο ντουλάπι δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία. 

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τις 14 έως 28 Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνετε αυτά που θέλετε και να έχετε επιπλέον υπομονή με άλλους. Όμως, είναι μια καλή περίοδος για αναθεωρήσεις κάθε είδους και δεύτερες ευκαιρίες για κάτι από το παρελθόν που θα θέλατε να δοκιμάσετε ξανά.

Προς το τέλος του Οκτωβρίου, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τα κίνητρά σας και το παρελθόν σας. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, μιλήστε με κόσμο και κάντε νέες φιλίες, αλλά μην το παρακάνετε και καταλήξετε να είστε ασφυκτικοί απέναντι στους άλλους.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, καθώς θα αισθάνεστε έντονα την έλλειψη αγάπης στη ζωή σας και θα αγωνίζεστε να βρίσκεστε σε σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, από το να αρχίσετε να παίζετε δραματικούς ρόλους, προσπαθήστε να είστε στοργικοί και δοτικοί και επικεντρωμένοι σε όσους αγαπάτε.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που ο Άρης θα βρίσκεται σους Ιχθείς, θα είστε αγαπητοί και ζεστοί και θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε σε εκείνους που θα επιλέξετε. Αλλάξτε τον τρόπο που προσεγγίζετε άτομα που θέλετε να δεσμευτείτε, αφήνοντας απ’ έξω μη συμβατικούς ανθρώπους. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα βιώσετε αρκετές αλλαγές, κάποιες για καλό και κάποιες που δε θα σα αρέσουν τόσο. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι για να μη χρειαστεί να πάρετε πίσω δεσμεύσεις που έχετε αποδεχθεί.
Καθώς το ίδιο διάστημα θα κινείται ανάδρομα και η Αφροδίτη, θα πρέπει να βελτιώσετε την εικόνα σας για να δείχνετε πιο οικείοι και προσιτοί. Διοχετεύστε το πάθος σας με θετικό τρόπο, μια που η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα σας κάνει να καταλάβετε σε τι πρέπει να εργαστείτε, ποιος μένει και ποιος πρέπει να φύγει από κοντά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Εστιάστε στην απόκτηση κερδών με το ξεκίνημα της χρονιάς, δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε οικονομικές συμβουλές και πληροφορίες που θα πάρτε. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση, αναλάβετε μια δεύτερη εργασία αν σας είναι εφικτό ή μετατρέψτε ένα χόμπι σας σε κάτι κερδοφόρο. 
Είναι πιθανό να βαρεθείτε την τρέχουσα εργασία σας και να θελήσετε να αλλάξετε σταδιοδρομία. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει με τις ικανότητές σας, γιατί δεν έχει νόημα να αφήσετε μια δουλειά που θεωρείτε βαρετή για μια που θα είναι όμοια. Από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ορισμένα θέματα εργασίας που σας είχαν απογοητεύσει στο πρόσφατο παρελθόν. Μη βλέπετε τους συνεργάτες σας σαν πρόσκληση για εσάς, αλλά σαν συνοδοιπόρους σας. Δώστε χώρο στον εαυτό σας για να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν τονίζετε το εγώ σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
Φροντίστε το 2020 να έχετε αποπληρώσει όλα τα χρέη σας και να πάρετε πίσω χρήματα από οποιονδήποτε δανείσατε στο παρελθόν. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να γίνετε αρκετά πειστικοί, ιδιαίτερα τις περιόδους που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Σε σύγκριση με πέρσι θα έχετε πολύ περισσότερη ενέργεια, σε σημείο που δε θα ξέρετε που να τη διοχετεύσετε. Μοιράστε την ισόποσα σε εργασία, γυμναστική, χόμπι και χρόνο με τους φίλους σας, για να καλύπτεστε σε όλους τους τομείς και να ισορροπείτε το άγχος που κάποιες φορές αφήνετε να σας καταβάλει. Εξισορροπήστε τη διατροφή σας, για να κρατηθείτε υγιείς όλη τη χρονιά.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Θα επιδοθείτε σε πολλά καθήκοντα, που τα περισσότερα θα είναι άχρηστα μακροπρόθεσμα.
Φεβρουάριος 2020: Θα αισθανθείτε ότι δεν έχετε κανέναν έλεγχο πάνω στα πράγματα, αλλά αυτό δεν θα διαρκέσει για πάντα.
Μάρτιος 2020: Είναι μια περίοδος που πρέπει να πάτε αργά και να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας.
Απρίλιος 2020: Όλα θα λειτουργούν υπέρ σας, αρκεί να μην ανοιχτείτε περισσότερο από ό, τι χρειάζεται.
Μάιος 2020: Αναζωογονηθείτε και βρείτε ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός και στόχος στη ζωή σας.
Ιούνιος 2020: Όλα θα κυλούν πολύ αργά, γ’ αυτό κάντε τα σχέδιά σας πριν εκτελέσετε οποιαδήποτε εργασία.
Ιούλιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψετε σε θέματα που έχετε αφήσει στη μέση.
Αύγουστος 2020: Με ήρεμο μυαλό θα είστε σε θέση να δεχθείτε απορρίψεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε.
Σεπτέμβριος 2020: Κρατηθείτε μακριά από κακές συνήθειες και εθισμούς που θα σας βγάλουν από την πορεία σας.
Οκτώβριος 2020: Θα είστε γεμάτοι αγάπη και ζεστασιά και έτοιμοι να μοιραστείτε την ευτυχία σας με τους άλλους.
Νοέμβριος 2020: Ο μήνας των γενεθλίων σας θα είναι ο καλύτερος και τίποτα δε θα σας σταματήσει.
Δεκέμβριος 2020: Εξαιρετική περίοδος για νέες σχέσεις και συναισθηματικά ανοίγματα.