Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ 2020


Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά ήρεμη και σταθερή. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν είστε εκείνοι που τις κάνουν καθώς οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Εάν θέλετε το 2020 να γίνει πιο συναρπαστικό θα χρειαστεί να ενεργήσετε πιο δυναμικά.


Στα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να εμβαθύνετε και να εστιάσετε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να μοιραστείτε όσα γνωρίζετε με άτομα που επιθυμούν να μάθουν από εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν για να αναπτυχθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε.

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Υδροχόο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, θα στρέψει την προσοχή σας στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Πάρτε πιο σοβαρά τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν. 

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα ίσως χρειαστεί να καταναλώσετε χρόνο για να εστιάσετε και να καταλήξετε σε σχέδια και ιδέες. Θα προκύπτουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας που θα σας απογοητεύουν, αλλά ίσως θα οφείλονται σε μη διασταυρωμένες πληροφορίες ή στο ότι δεν ακούτε σωστά αυτά που σας λένε. Να είστε υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους. 

Ο κυβερνήτης σας Άρης  θα ξοδέψει σχεδόν ολόκληρο το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς στο ζώδιό σας με ανάδρομη πορεία από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, και απογοητεύσεων, γι’ αυτό αν έχετε προβλήματα θυμού αυτή θα είναι η στιγμή να το αντιμετωπίσετε. Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο προσεκτικά, να σκεφτείτε περισσότερο τους άλλους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις επόμενες κινήσεις τους.


ΣΧΕΣΕΙΣ
Η νέα χρονιά σίγουρα δε δίνει τόση βαρύτητα στις σχέσεις σας, όσο σε άλλους τομείς της ζωής σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν προκλήσεις.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο θα χρειαστεί να δουλέψετε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, να αφιερώσετε χρόνο στο να τους ακούτε, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεστε. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα κρατήσουν ανοιχτό το μυαλό σας για να απορροφήσετε αυτά που σας λένε.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, διαχειριστείτε προκλήσεις στον οικογενειακό σας χώρο ή στη σχέση σας και φροντίστε να είστε κατανοητοί, υποστηρικτικοί και όπου μπορείτε παρηγορητικοί. Αφήνοντας το συναίσθημά σας να λειτουργήσει ανεπηρέαστο από εξωγενείς παράγοντας, αυτό το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να φτιάξετε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήξη.
Από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να φροντίσετε να επιλύσετε και να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Δείτε σοβαρά τις δεσμεύσεις ή την επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.
ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ

Η σταδιοδρομία σας θα είναι το μεγάλο σας επίκεντρο για το 2020, αφού Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται στον Αιγόκερω, βοηθώντας σας να επιτύχετε κάτι σημαντικό και να σημειώσετε πρόοδο. Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε δυναμικά και εντατικά με το σωστό τρόπο και τους σωστούς λόγους, για να αποφύγετε αποτυχίες και καθυστερήσεις και αποτυχίες μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό για εσάς δρόμο. Αν κάνετε τα πράγματα σωστά, θα γνωρίσετε μεγάλη πρόοδο, επιτυχία και αναγνώριση. Με τον Ουρανό να παραμένει στον τομέα των οικονομικών σας για όλη τη χρονιά, θα αισθανθείτε πως πρέπει να αλλάξετε την προσέγγιση αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας, ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα. Η εύρεση νέων κατευθύνσεων για να αυξήσετε τα έσοδά σας σίγουρα είναι κάτι θετικό, αρκεί να μην ενεργήσετε παρορμητικά ή εγκαταλείψετε εργασίες στη μέση για να η δημιουργηθούν προβλήματα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Ενεργειακά θα έχετε αρκετά σκαμπανεβάσματα, αφού η ψυχολογία σας δε θα είναι τόσο σταθερή, αλλά το 2020 θα αισθάνεστε καλύτερα σωματικά και διανοητικά εάν φροντίσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στους φίλους σας και μειώνοντας το χρόνο που θα περνάτε κλεισμένοι στο σπίτι. Προτιμήστε τη συντροφιά τους σε εξωτερικούς χώρους, από το τηλέφωνο ή κοιτάζοντας μηνύματά τους μέσα από μια οθόνη.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Εξαιρετικός μήνας για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση.
Φεβρουάριος 2020: Οικοδομήστε και βάλτε σωστά και γερά θεμέλια στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις.
Μάρτιος 2020: Θα είναι ένας κινητήριος μήνας γεμάτος ενέργεια για να κάνετε και τα πιο δύσκολα καθήκοντα.
Απρίλιος 2020: Χρησιμοποιήστε την ενέργεια σας στο να βρείτε φρέσκες και νέες ιδέες.
Μάιος 2020: Πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη μετέχετε σε φιλόδοξα σχέδια που δε σας ταιριάζουν.
Ιούνιος 2020: Να είστε επίμονοι και υπομονετικοί γιατί μόνο έτσι θα περάσετε πιο γρήγορα τις δυσκολίες.
Ιούλιος 2020: Για να είστε πιο χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, αρχίστε να βοηθάτε εκείνους που μπορούν να σας στηρίξουν.
Αύγουστος 2020: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα προκαλέσει κάποια σύγχυση σε διαφορετικές πτυχές της ζωής σας.
Σεπτέμβριος 2020: Αυξάνεται το ενδιαφέρον σας για νέες περιπέτειες και εξερευνήσεις.
Οκτώβριος 2020: Θα είστε απασχολημένοι με πολλά πράγματα που θα συμβαίνουν στη ζωή και στην καθημερινότητά σας.
Νοέμβριος 2020: Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να μην υποστείτε ζημιές.
Δεκέμβριος 2020: Η χρονιά κλείνει αφήνοντάς σας να νιώσετε καλά βοηθώντας τους άλλους.