Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΖΥΓΟΣ 2020


Η νέα χρονιά προβλέπει ότι η ζωή σας φέτος θα είναι ευκολότερη. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που εσείς θέλετε. 
Η ενασχόληση με χόμπι θα σας γεμίσει χαρά. Το 2020 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας.

Με τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να συναντιούνται στον Αιγόκερω, σίγουρο το 2020 φέρνει εξελίξεις στο σπίτι και τον οικογενειακό σας χώρο. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, να ξεκινήσετε ανακαίνιση, να μείνετε με συγγενικά πρόσωπα, να επαναπροσδιορίσετε τους ρόλους που έχει ο καθένας στις σχέσεις σας ή να ακολουθήσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε ότι πρέπει να αλλάξετε. 

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο, γιατί μάλλον ξεχνάτε ότι είστε άνθρωπος και όχι σουπερ ήρωας.

Βρείτε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με όσους σας ενδιαφέρουν και αισθανθείτε πιο ανοιχτοί στο να έχετε σχέσεις με άτομα που σας φαίνονται διαφορετικά από εσάς.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας στο τέλος του Οκτώβρη, σηματοδοτώντας μια εποχή που θα πρέπει να παλέψετε με παλιά ζητήματα. Ίσως αισθανθείτε ότι το σύμπαν θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα και να επιστρέψετε στα συνηθισμένα, αλλά μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάτι ξανά και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με κάτι που έχετε κατά νου.

Κρίνεται σκόπιμο για όλη τη χρονιά να προσπαθήσετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε να κυριαρχήσετε με το έτσι θέλω σε όσους συναναστρέφεστε σε προσωπικό επίπεδο. Το 2020 είναι η χρονιά που πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ειρήνη με ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε και να ξεπεράσετε.

Καθώς η χρονιά θα φθάνει στο τέλος, μια αλλαγή εργασίας θα είναι πολύ πιθανή. Ταυτιστείτε με άτομα που μοιράζεστε στόχους και αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας. Ψάξτε για υποστήριξη μέσα στο φιλικό και οικογενειακό σας χώρο.

ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε περισσότερο στα άτομα που θεωρείται οικογένειά σας, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ολική μεταμόρφωση στον τρόπο που χειρίζεστε προσωπικά θέματα. Η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει εσωτερικά, ώστε να εργαστείτε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βρίσκονται βαθιά μέσα σας.
Βρείτε νέες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και εργαστείτε σε βραχυπρόθεσμα σχέδια. Ξοδέψτε χρόνο για να μάθετε καινούρια πράγματα ή να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους. 
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση στην αγάπη, στο πάθος και το ρομαντισμό και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι ή να προχωρήσετε σε περαιτέρω δεσμεύσεις όσοι είστε ήδη σε σχέση.
Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις σας και θα αντιμετωπίσετε περισσότερες απογοητεύσεις με ανθρώπους στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να δείξετε εγκράτεια και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει. Προτιμήστε την ενέργεια σας να τη χρησιμοποιήσετε και να τη διοχετεύσετε με παραγωγικό τρόπο. 

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Το δεύτερο μισό το Φεβρουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα υπάρχουν προβλήματα στον τομέα της εργασίας που πρέπει να αντιμετωπιστούν και θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο. Απαιτείται να δείξετε υπομονή απέναντι σε άτομα κύρους και συνεργάτες για να μην επηρεαστούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε, αναθεωρήστε σχέδια που δεν προχωρούν και αναπτύξτε τους στόχους σας. Αν είστε σίγουροι ότι δε σας αρέσει η δουλειά σας, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι άλλο. 
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα είστε πιο επικεντρωμένοι στους στα σχέδιά σας και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Δώστε ιδιαίτερο βάρος σε κάτι που στερείται, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. 
Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, είναι ιδανική για να ξαναδείτε παλιά σχέδια και να έχετε απολαβές.
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και τον οικονομικό προγραμματισμό. Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για μεγάλες αγορές εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη να αντικαταστήσετε κάτι. Προσπαθήστε να έχετε κέρδη με νόμιμου τρόπους και όχι πατώντας πάνω σε πλάτες άλλων. 

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Το 2020 σίγουρα θέλει να επικεντρωθείτε στην υγεία σας και να μην την αμελήσετε. Χρησιμοποιήστε σοφά την ενέργεια που θα έχετε τους πρώτους μήνες και μη βαριέστε ή τεμπελιάζετε όταν πρόκειται να ασκηθείτε. Σπάστε τα στερεότυπα και κάντε μια σωστή διατροφή που θα βοηθήσει τον οργανισμό σας να είναι υγιής. Αποφύγετε ακραίες δίαιτες που δε θα σας προσφέρουν  κάτι ουσιαστικό.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να αρχίσετε να σχεδιάζετε το μέλλον σας.
Φεβρουάριος 2020: Ευνοϊκή περίοδος με λίγες δυσκολίες για να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις.
Μάρτιος 2020: Πολλά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και θα επηρεάσουν την κρίση σας.
Απρίλιος 2020: Μετριάστε τις κινήσεις και τις ενέργειές σας και βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας.
Μάιος 2020: Θα είστε γεμάτοι ενέργεια, οπότε φροντίστε να την αξιοποιήσετε σωστά.
Ιούνιος 2020: Τα πάντα θα κινούνται με κανονικό ρυθμό, γι’ αυτό δεν υπάρχει λόγος να ανησυχήσετε.
Ιούλιος 2020: Αμέτρητα ερωτήματα θα ζητούν απαντήσεις, αλλά δε θα λειτουργήσουν όλα υπέρ σας.
Αύγουστος 2020: Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να αντιμετωπίσετε ζητήματα που σας ενοχλούν.
Σεπτέμβριος 2020: Ιδανικός μήνας για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να επισημοποιήσετε αυτή που έχετε.
Οκτώβριος 2020: Ασχοληθείτε εντατικά με τα εργασιακά σας εγχειρήματα κα νέες σχέσεις.
Νοέμβριος 2020: Όλα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείτε.
Δεκέμβριος 2020: Περάστε αρκετό χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και απολαύστε τη συντροφιά τους.