Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΤΟΞΟΤΗΣ 2020


Η φετινή χρονιά θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι και αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Το 2020 είναι μια καλή ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που συνέβησαν πέρυσι. 
Καθαρίστε το παρόν σας από το παρελθόν για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί και θα κάνετε θαύματα.

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα φτάσουν στην πόρτα σας και εσείς θα πρέπει να διαχωρίσετε τις καλές από τις άχρηστες, τις κερδοφόρες από τις ζημιογόνες. Καθώς όλα θα κυλούν σχετικά γρήγορα, προνοήστε να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και για να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

Το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές και στην προσωπικότητά σας, αλλά κάνοντας τις σωστές επιλογές, όλα θα είναι προς το καλύτερο. Τολμήστε όσες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και διευρύνετε τις γνώσεις σας.
Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις ιδέες σας και επιδιώξτε να τις κάνετε πραγματικότητα. 

Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας από τις αρχές του Γενάρη, γεμίζοντάς σας ενθουσιασμό και ενέργεια για το τι είναι δυνατό για εσάς, τις ευκαιρίες που θα έχετε και τι είστε έτοιμοι να θέσετε σε λειτουργία. Συγκεντρωθείτε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που θα έχει διάρκεια και στα επόμενα χρόνια. 

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την αποκορύφωση ενός σχεδίου που έχετε δουλέψει σκληρά για καιρό και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας λέγοντας αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου που πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να προχωρήστε τα σχέδιά σας και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας.

Κάντε  μικρά διαλείμματα που θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα σας αποφορτίσουν συναισθηματικά. Εξοικειωθείτε με το υποσυνείδητο μυαλό σας και θα καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα. 

ΣΧΕΣΕΙΣ
Στο δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσετε παρανοήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας μικρών πραγμάτων που θα πηγαίνουν στραβά. Μην εστιάζετε σε ασήμαντα θέματα και χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για όλα.
Η ανάδρομη Αφροδίτη από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο αποκομμένοι και λιγότερο συνδεδεμένοι με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην είστε πεισματάρηδες και να μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα απέχουν από την πραγματικότητα. Αντιθέτως, κάντε ότι μπορείτε για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προσέξτε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι γιατί θα υπάρξει παραπλάνηση και θα αμφισβητήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει ή είστε πολύ κοντά να δώσετε, εξαιτίας λανθασμένων πληροφοριών από άτομα που καιροφυλακτούσαν να πάρουν τη θέση σας.
Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου, φέρνει επιστροφές από το παρελθόν και δεν είναι κακή ιδέα να επανασυνδεθείτε με άτομο από τα παλιά αρκεί να είστε σίγουροι ότι δεν το κάνετε από πείσμα.
Από το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου που ο Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα προκληθούν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και προσεκτικοί μαζί τους και όχι να λογομαχείτε μαζί τους ή να περνάτε σε επίθεση.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Πλούτωνας, Κρόνος και Δίας συναντιούνται στον Αιγόκερω, γεγονός που σας κάνει να μεταμορφώσετε πλήρως τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε και χειρίζεστε τα οικονομικά σας, τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας, αλλά και το πώς κερδίζετε χρήματα. Δείτε ότι σχετίζετε με τα χρήματά σας πιο σοβαρά και επικεντρωθεί στην προσπάθεια να έχετε μια υγιή σχέση με αυτά, γιατί αν στηρίζεστε μόνο εκεί θα απογοητευθείτε, ενώ αν δεν περιστρέφονται τα πάντα στη ζωή σας γύρω από αυτά θα βρεθείτε σε ευνοϊκές καταστάσεις και θα αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση μαζί τους.
Το 2020 αυξάνει τη δυνατότητα να αλλάξετε πλεύση σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί θέλετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Όμως, μπορείτε να το πετύχετε και με αλλαγές στην ήδη εργασία σας αν δε θέλετε να ρισκάρετε σε κάτι εντελώς καινούριο καθώς θα σας προσελκύει οτιδήποτε διαφορετικό από ό, τι κάνατε πριν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις που δε θα σας εξυπηρετούν σε τίποτα.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Σίγουρα τη νέα χρονιά θα έχετε υψηλά αποθέματα ενέργειας, γι’ αυτό πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε σωστά. Ασκηθείτε όταν μπορείτε, αλλά μην πιέσετε τον εαυτό σας πάρα πολύ ώστε να μην υποφέρετε από κάποιο τραυματισμό. Αποφύγετε καταχρήσεις, όπως το ποτό που θα σας δημιουργήσει προβλήματα του ήπατος και γενικά ότι θα ρίχνει τις άμυνες σας.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Στο ξεκίνημα της χρόνιας θα δείχνετε σίγουροι για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνετε.
Φεβρουάριος 2020: Μήνας γεμάτος ρομαντισμό που όμως θα πρέπει να σκεφτείτε διπλά για να ξεκινήσετε νέες σχέσεις.
Μάρτιος 2020: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή.
Απρίλιος 2020: Βάλτε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους και κατακτήστε τους.
Μάιος 2020: Προχωρήστε με αργά και σταθερά βήματα για να έχετε σημαντική πρόοδο.
Ιούνιος 2020: Οργανώστε το μυαλό σας και τις ιδέες σας, ώστε όταν έρθει η ώρα να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.
Ιούλιος 2020: Θα αναζητήσετε απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που υπάρχουν στο μυαλό σας.
Αύγουστος 2020: Πρέπει να προσέχετε τις ενέργειές σας γιατί θα περάσετε από αρκετές δοκιμασίες.
Σεπτέμβριος 2020: Δώστε βαρύτητα σε κινήσεις και ενέργειες που μπορεί να σας εκθέσουν.
Οκτώβριος 2020: Ευνοϊκός μήνας για την καριέρα, τις νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα οικονομικά σας.
Νοέμβριος 2020: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα που νιώθουν παραμελημένα.
Δεκέμβριος 2020: Αποφασίστε επαγγελματικά ταξίδια που θα τα συνδυάσετε με διακοπές.