Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΛΕΩΝ 2020


Το 2020 προβλέπει για όλους εσάς που ανήκετε στον αστερισμό του Λέοντα προσωπική πρόοδο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και η δημιουργικότητά σας θα είναι στο μέγιστο.
Σαφώς θα ξεπερνάτε την αίσθηση του ρεαλισμού, αλλά είναι μια σπουδαία χρονιά για να δουλέψετε σε προσωπικούς στόχους και όνειρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε εάν εργαστείτε σκληρά, αλλά προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς οπότε βάλτε τα δυνατά σας.

Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή συνεργάτες, καθώς θα κυριαρχεί το πείσμα σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους υπάρχοντες. Ίσως προς στιγμή αμφισβητήσετε τα όνειρα για το μέλλον σας και θα χρειαστεί να κινηθείτε κάνοντας αργές αλλαγές.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου επηρεάζει το συναισθηματικό σας κόσμο και πρέπει να διατηρήσετε καθαρό και ανοιχτό το μυαλό σας απέναντι σε αυτούς που συναναστρέφεστε και ταυτόχρονα να είστε υποστηρικτικοί αν θέλετε να κάνουν και για εσάς το ίδιο. Αποφύγετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον θετικά, αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και καλύτερα συνδεδεμένοι με το υποσυνείδητό σας.

Με τον Ερμή ανάδρομο στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα προκύψουν οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε μια λύση που όλοι μπορούν να συμφωνήσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε όλα αυτά.

Στη Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου προσεγγίστε τα άτομα που έχουν μαζί σας ισχυρή και υγιή σύνδεση και απομακρυνθείτε από όσους δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη σας. Ταξινομήστε τα όνειρά σας για το μέλλον ώστε να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και που πρέπει να περιμένετε και να σχεδιάσετε ανάλογα. Δε θα ήταν άσχημο να εστιάσετε σε μια παλιά ιδέα ή να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας. 
  
ΣΧΕΣΕΙΣ
Δώστε περισσότερο χρόνο και προσοχή στους ανθρώπους που αγαπάτε και σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Βάλτε προτεραιότητες για να μη χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι που σας φαίνεται λάθος. Το 2020 φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το σωστό πρόσωπο. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά ή τρομερά, ανάλογα με το τι θα διαπιστώσετε. 
Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, ασχοληθείτε δύσκολους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και επανασυνδεθείτε μαζί τους.
Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις και προσπαθήστε να έχετε σχέσεις βασισμένες στο σεβασμό και την κατανόηση. Πιθανόν ορισμένα άτομα να φύγουν από τη ζωή σας, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν για καλό.
Η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουνίου, θα σας βοηθήσει να δείτε την αγάπη πιο σοβαρά και να επιζητήσετε μια ισχυρή σύνδεση ψυχής με τους ανθρώπους που αγαπάτε. 
Με την Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, ανοίξτε την καρδιά σας και εκφράστε τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας συναντώνται στον Αιγόκερω με τον Άρη να τους κάνει παρέα από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο και έτσι μπορείτε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στα σχέδια που αγαπάτε και θέλετε να ασχολείστε καθημερινά. Εάν το κάνετε, τότε μπορείτε να κάνετε πρόοδο και να γίνετε ακόμα πιο αφοσιωμένοι, αλλά και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.
Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον τομέα της σταδιοδρομίας σας και ενδεχομένως να προβείτε σε μια επαγγελματική αλλαγή ή να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Να είστε ανοιχτοί στην υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, θέτοντας νέους κανόνες και τρόπους. 
Με την έκλειψη Σελήνης τον Ιούλιο, αποφύγετε να είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, γιατί διαφορετικά δε θα μπορείτε να χειριστείτε την ενέργειά σας. Μην αναλάβετε περισσότερα π’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, καθώς το άγχος σας θα αυξηθεί αισθητά και θα σας αποσυντονίσει.
Προσπαθήστε να κάνετε φίλους συνεργάτες ή ανώτερους σας και βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε το αντίθετο και δημιουργείτε συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σταθερότητα στη δουλειά σας ή ακόμη και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. 

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Το 2020 θα είστε αρκετά παρορμητικοί και θα θελήσετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αυτό είναι καλό τόσο για το μυαλό σας, όσο και για το σώμα σας αφού είναι πιθανό να βρείτε την απόλαυση δοκιμάζοντας νέες ασκήσεις ή τρόφιμα, ιδιαίτερα σημαντικό ώστε να αποτρέψετε για φέτος διατροφικά προβλήματα. Φροντίστε να κοιμάστε αρκετά, ώστε να αποφύγετε τη γενική κόπωση και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να προκύψουν.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας του χρόνου είναι ιδανικός για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και μελλοντικό προγραμματισμό.
Φεβρουάριος 2020: Προχωρήστε σε πλήρη σχέδια αντί να σπάτε το κεφάλι σας με μικρές λεπτομέρειες.
Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή περίοδος για νέες σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο, αλλά όχι για ότι σχετίζεται με τη σταδιοδρομία σας.
Απρίλιος 2020: Πρέπει να κατανοήσετε πως ότι συμβαίνει γύρω σας θα σχετίζεται και με εσάς.
Μάιος 2020: Ξεκινήστε νέες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο.
Ιούνιος 2020: Αντιμετωπίστε τη ζωή και την καθημερινότητα σας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.
Ιούλιος 2020: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που χτυπούν την πόρτα σας και μην κλείνετε τα μάτια επειδή σας πιάνει τεμπελιά.
Αύγουστος 2020: θα είναι ένας ευνοϊκός μήνας όταν θα γεμίσετε με νέα σθένος και πάθος.
Σεπτέμβριος 2020: Αποδεχθείτε προσκλήσεις για έξοδο και αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά μην το παρακάνετε.
Οκτώβριος 2020: Ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα σταθερός και ήρεμο, οπότε μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας χωρίς να κινδυνεύετε.
Νοέμβριος 2020: Ιδανική περίοδος για να αναπτύξετε τις γνώσεις σας και τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά.
Δεκέμβριος 2020: Ο τελευταίος μήνας του χρόνου θα είναι αρκετά καλός, ακόμα και για να πάτε διακοπές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.