Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

Η ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟ 2020


Με έντονο πλανητικό σκηνικό, το 2020 φέρνει τα δώρα του στα 12 ζώδια, όπου όλα θα έχουν τις πιθανότητες να πετύχουν σε συγκεκριμένους τομείς της ζωή.
Κάποιοι θα ενθουσιαστούν, άλλοι θα μείνουν αδιάφοροι, ενώ θα υπάρξουν και εκείνοι που θα μείνουν παραπονεμένοι. Όμως, κάθε χρονιά που έρχεται ακόμα και αν μαζί της φέρνει δυσκολίες, είναι ένα μάθημα για να μάθουμε να τις νικάμε και να τις ξεπερνάμε, ενώ σίγουρα γινόμαστε και πιο δυνατοί.

Ας πάρουμε λοιπόν, μια πρώτη γεύση τι να περιμένει το κάθε ζώδιο το 2020, τι να αποφύγει, αλλά και που θα πρέπει να δώσει βαρύτητα…

Ζώδια φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης):
Ο Δίας στον Αιγόκερω δε βοηθά τον Κριό, αλλά αντιθέτως τον μπλοκάρει και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να αποφεύγετε παγίδες και απάτες, Οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις και οι αγορές ακινήτων μπορούν να δημιουργήσουν πολυάριθμα προβλήματα δύσκολα θα επιλυθούν. Αξιολογήστε κάθε κατάσταση χωρίς να πιστεύετε ότι αυτό που βλέπετε είναι το προφανές. Αποφύγετε μακρινά ταξίδια για να μην κινδυνέψει η υγεία σας.
Το 2020 για το Λέοντα που δεν ευνοείται τόσο από το Δία και το Κρόνο, δε θα επιτρέπει και τόσο την ανανέωσή σας. Η επιθυμία σας να τινάξετε τα πάντα στον αέρα θα είναι πολύ ισχυρή, γι’ αυτό πρέπει να έχετε εσωτερική ισορροπία. Ανακαλύψτε την αίσθηση της αρμονίας προς τους άλλους ανθρώπους και μη τους θεωρείτε κατώτερους γιατί η αίσθηση υπεροχής δεν μπορεί παρά να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στις διαπροσωπικές σχέσεις. 
Οι Τοξότες μπορείτε να συλλέξει αυτά που σπείρατε τη χρονιά που έφυγε. Εξαιρετικός χρόνος για να προβείτε σε επενδύσεις, να αγοράσετε, να νοικιάσετε ή να πουλήσετε ακίνητα, αλλά και για να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο με τον συνεργάτη σας. Ο Κρόνος εδραιώνει την επαγγελματική σας ζωή και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δείτε να αυξάνονται τα κέρδη και η πελατεία σας

Ζώδια γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως):
Οι Ταύροι θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια περίπλοκη περίοδο και θα αισθάνεστε την ανάγκη να αλλάξετε κάτι στη ζωή σας και να πετάξετε ότι σας είναι άχρηστο. Εάν πράγματι το πράξετε, η νέα χρονιά θα είναι ευνοϊκή και θα έχετε τύχη σε επαγγελματικό αλλά και συναισθηματικό επίπεδο. Ο Δίας και ο Κρόνος φέρνουν εξαιρετικές ευκαιρίες, νέες συμφωνίες και συνεργασίες. 
Οι Παρθένοι θα ζήσετε ένα εκπληκτικό 2020 σε όλους τους τομείς της ζωής της με επιτυχίες, οφέλη, νέες δυνατότητες και σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο. Εάν πρέπει να κάνετε επενδύσεις, να αλλάξετε πόλη, να ξεκινήσετε μια νέα καριέρα ή να ζήσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, όλα είναι δυνατά και μπορούν να συμβούν ακολουθώντας το ένστικτο σας.
Και η αποθέωση έρχεται για εσάς τους Αιγόκερους που θα ζήσετε ίσως μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σας. Θα πετύχετε διαχρονικές και σταθερές επιτυχίες, χωρίς να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια που θα διαρκέσουν για χρόνια σε επαγγελματικό, οικονομικό και οικογενειακό τομέα. Αξιοποιήστε στο έπακρο την ηρεμία και την ενέργεια που θα υπάρχει.

Ζώδια αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος):
Για εσάς τους Διδύμους τα πράγματα μπορεί να είναι αρκετά μονότονα ενώ η  τύχη δεν θα είναι πολύ παρούσα το 2020. Οι ουδέτερες θέσεις του Δία και του Κρόνου για το ζώδιό σας, δε συμβάλλουν σε μια σημαντική περίοδο. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά εμπόδια σε οικονομικό επίπεδο με απρόσμενα έξοδα. Προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χρήματα και μην κάνετε αγορές που δε σας είναι απαραίτητες. 
Περίπλοκα θα είναι τα πράγματα και για τους Ζυγούς. Δεν να κάνετε λάθη, να πιστέψετε όσους υπόσχονται να σας κάνουν πλούσιους ή κάνουν τους σωτήρες σας. Απάτες, εξαπατήσεις και λανθασμένες επενδύσεις, μπορούν να καταστρέψουν την οικονομική σας κατάσταση και να αποσταθεροποιήσουν τη ζωή σας σε όλους τους τομείς. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για γάμο ή χωρισμό, ενώ επαγγελματικά μη βιαστείτε να αλλάξετε μονοπάτια.
Όσο για εσάς τους Υδροχόους, ιστορίες αγάπης που βρίσκονται καιρό σε κρίση πρέπει να κλείσουν για να ανοίξουν οι πόρτες σε μια νέα αγάπη, αν και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να παραμείνετε μόνοι και να χαρείτε την ελευθερία σας, αλλά να σκεφτείτε και μελλοντικά οικογενειακά και επαγγελματικά σχέδια. Νομικά και γραφειοκρατικά προβλήματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, παρόλο που δε θα είναι εύκολο να βρείτε λύση, ενώ θα υπάρχει και πτώση στα οικονομικά σας.

Ζώδια νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς):
Οι Καρκίνοι θα έχετε σοβαρές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς Δίας και Κρόνος δε θα επιτρέπουν την πραγματοποίηση στόχων που έχετε βάλει. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλούς εχθρούς που κρύβονται και θα περιμένουν να χτυπήσουν σε ανύποπτες στιγμές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας ώστε στις τρικλοποδιές να μην πέσετε, αλλά ακόμα και αν γίνει να μπορείτε να σηκωθείτε ξανά. Αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις, ριψοκίνδυνες συνεργασίες και άτομα που δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε. οι άνθρωποι που ξέρουν πολύ λίγα δεν πρέπει να εμπιστευθούν.
Για εσάς τους Σκορπιούς, οι δυο πλανήτες Δίας- Κρόνος φέρνουν σημαντικές επιτυχίες και οφέλη, τύχη σε επενδύσεις και συναισθηματικές σχέσεις αλλά και αλλαγές σε κατοικία, πόλη ή εργασία. Βέβαια, μην προβείτε σε επιλογές χωρίς να σκέφτεστε, για να κρατηθούν οι ισορροπίες. Αν τις χάσετε δε θα έχετε τη δυνατότητα να ανακτήσετε οτιδήποτε. Και θα προκληθούν ζημιές.
Οι  Ιχθείς θα είστε από τα τυχερά σημάδια του ζωδιακού κύκλου κατά τη διάρκεια αυτής της νέας χρονιάς, καθώς Δίας, Κρόνος και Ουρανός θα βρίσκονται σε καλή αστρολογική θέση για το ζώδιό σας, υποδηλώνοντας τύχη στην υλοποίηση σημαντικών έργων. Η χρονιά είναι κατάλληλη για να αλλάξετε επαγγελματική πορεία ή να αναλάβετε νέες εργασίες. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρχουν και σε συναισθηματικό επίπεδο, αφού θα συναντήσετε το άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει.


ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΕΥΝΟΙΑΣ
1η θέση: Αιγόκερως
2η θέση: Παρθένος
3η θέση: Ταύρος
4η θέση: Ιχθείς
5η θέση: Λέων, Σκορπιός, Τοξότης
6η θέση: Κριός, Δίδυμοι, Υδροχόος
7η θέση: Ζυγός
8η θέση: Καρκίνος