Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2020


Φέτος θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας και παρατηρώντας τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 θα έχει ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να τις κάνετε.
Εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε, είναι πιθανό η χρονιά να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε.

Θα σας προσφερθούν νέες τοποθετήσεις, προωθήσεις ή ευπρόσδεκτες αλλαγές. Αν ψάχνετε για εργασία θα ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.

Με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σας, είναι πιθανό να αυξηθεί δραματικά η ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Θα αντιμετωπίζετε ισχυρές αντιδράσεις στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης θα μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.

Δύο εκλείψεις θα γίνουν στο ζώδιό σας, μία Σεληνιακή έκλειψη τον Ιανουάριο και μία Ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο. Στην πρώτη θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να είστε πιο ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας και να βάλετε πρώτα τις ανάγκες σας. Φτάστε στο αποκορύφωμα και αποκομίστε τις ανταμοιβές ή αντιμετωπίστε τις αποτυχίες και κάνετε αλλαγές. Στην Ηλιακή, εστιάστε σε νέες εκκινήσεις και ανακαλύψτε νέους δρόμους, αλλά καθώς σε αυτήν την έκλειψη θα βρίσκεται και ο Ερμής ανάδρομος. μη στηριχθείτε σε πρόσκαιρες ευκαιρίες γιατί θα διαρκέσουν λίγο.

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, οπότε σε γενικό επίπεδο θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση και την επικοινωνία. Η έλλειψη πνευματικής εστίασης θα φέρει παρεξηγήσεις και μπορεί να είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να υπάρξει ηρεμία.
  

ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2020 είναι μια σπουδαία χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε την αγάπη. Πριν την αναζητήσετε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είναι πιο πιθανό να τη βρείτε με κάποιον με τον οποίο έχετε πολλά κοινά αλλά διαφέρει πολύ από εσάς.
Ο Δίας, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν στον Αιγόκερω , κάνοντας πιο μεγάλο το ενδιαφέρον για τις σχέσεις σας και στους ανθρώπους της ζωής σας. Ενισχύστε τις δεσμεύσεις σας, γίνετε πιο αφοσιωμένοι και αλλάξτε τρόπο προσέγγισης.
Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου, θα σας ωθήσει να απομακρύνετε από κοντά σας όσους δε σας υποστηρίζουν συναισθηματικά ή δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας με θετικό και ουσιαστικό τρόπο.
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα φέρει προστριβές και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις αλλά και στις οικογενειακές. Θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί θα αισθανθείτε ανασφαλείς. Φροντίσετε για τις δικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάτι που αγαπάτε.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντάς σας εστιασμένους στην εργασία και θα συνεχίσετε έτσι έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα και κάντε περισσότερα για να οργανωθείτε, να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε το χρονοδιάγραμμά σας και να φέρετε τα σχέδιά σας σε τάξη. 
Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας κάνει πιο σοβαρούς ώστε να αναγνωρίσετε ή να σημειώσετε πρόοδο στους στόχους σας.
Από τον Ιούλιο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και προκλήσεις στις φιλοδοξίες σας και θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρετε μια αναπνοή και να μάθετε τι λείπει και τι πρέπει να κάνετε, τι χρειάζεστε για περισσότερες πληροφορίες και ποιες είναι οι ανάγκες σας. Εάν ακολουθήσετε μια υπεύθυνη και πρακτική προσέγγιση, θα είστε στο σωστό δρόμο.
Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου, εξομαλύνει την καθημερινή σας ζωή. σας κάνει πιο παραγωγικούς και σας ωθεί εστιάσετε στην εξεύρεση νέων έργων εργασίας και ευκαιριών.
  

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Με τον Ποσειδών να κυριαρχεί όλη τη χρονιά στον τομέα του νου σας, επενδύστε στις πεποιθήσεις σας, βρείτε καινούριες και ανοίξτε το μυαλό σας προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Συγκρατήστε τις προσδοκίες σας τους πρώτους μήνες, αλλά από το Μάιο εξερευνήστε νέα πράγματα, μοιραστείτε τις γνώσεις σας και αφήστε τη φαντασία σας να είναι ενεργή. Το ενδεχόμενο παλιά ζητήματα να έρθουν στην επιφάνεια που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι πολύ πιθανό το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Ο πρώτος μήνας θα είναι γεμάτος ερωτήσεις και αναστάτωση..
Φεβρουάριος 2020: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι συμβαίνει γύρω σας.
Μάρτιος 2020: Είναι μια καλή στιγμή για να αυξήσετε τις γνώσεις σας ή να συνεχίσετε σπουδές σε κάτι που έχετε κατά νου.
Απρίλιος 2020: Μήνας γεμάτος συναίσθημα και έντονες στιγμές, οπότε περάστε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα.
Μάιος 2020: Εστιάστε και διοχετεύστε την ενέργειά σας σε εργασιακά θέματα που χρήζουν την προσοχή σας.
Ιούνιος 2020: Θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες που θα λειτουργήσουν υπέρ σας.
Ιούλιος 2020: Θα νιώθετε καλά και θα είστε ευτυχισμένοι σε όλες τις πτυχές της ζωής σας.
Αύγουστος 2020: Συγκεντρωθείτε και εργαστείτε πάνω σε ένα νέο σχέδιο που μελετάτε εδώ και μήνες.
Σεπτέμβριος 2020: Φροντίστε να είστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σας.
Οκτώβριος 2020: Η ανάπτυξη του κοινωνικού σας κύκλου θα φέρει νέα πρόσωπα και σχέσεις στον δρόμο σας.
Νοέμβριος 2020: Αυτό το διάστημα σκεφτείτε δύο φορές πριν πάρετε κάποια σημαντική απόφαση.
Δεκέμβριος 2020: Απολαύστε την αγάπη και το ρομαντισμό που θα δέχεστε από τους γύρω σας.