Social Icons

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΤΑΥΡΟΣ 2020


Το 2020 εσείς οι Ταύροι είναι πιθανό να είναι να είστε απασχολημένοι και λίγο συγκεχυμένοι για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να είναι η χρονιά σας όσο το δυνατόν καλύτερη .
Πέρσι αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές και φέτος είναι πιθανό να θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας στο σημείο όπου ήταν πριν.

Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα και ίσως να είναι δύσκολο να μείνετε εστιασμένοι, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε. Προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και όταν δε θα ξέρετε πώς να το πράξετε, καλό θα είναι να ρωτήσετε η να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, είτε ανήκουν στον οικογενειακό σας χώρο, είτε στο φιλικό. Ο Ποσειδώνας θα παραμένει στους Ιχθείς και αυτό θα σας κάνει να θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις και να αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την ατομικότητα και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα είστε πιο χρήσιμοι και πιο καθοδηγούμενοι διαισθητικά με τα όνειρά σας. 

Με τη Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου μπορείτε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς με αυτά που σκέφτεστε, ενώ στην Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου εστιάστε σε μια νέα ιδέα και σχέδιο. Το δεύτερο μισό του Φλεβάρη που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα μην κάνετε βιαστικές κινήσεις και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι να ορθοδρομήσει.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη ώστε να καθορίσετε μακροπρόθεσμους στόχους και δουλεύοντας σκληρά θα φτάσετε και στην επίτευξή τους. Με υπευθυνότητα και πρακτικότητα θα δεχθείτε αναγνώριση σε ότι κάνετε αρκεί να κινηθείτε με το σωστό τρόπο και όταν χρειαστεί να κάνετε μεγάλα βήματα να μη δειλιάσετε.


Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο ο Άρης από τους Ιχθείς θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας, ενώ θα υπάρχει και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές και τι θέλετε να τροποποιήσετε στη ζωή σας, ώστε να είστε πιο εφευρετικοί και πρωτότυποι.



ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και πώς να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Συζητήστε βαθύτερα τα ζητήματα που σας εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά και εργαστείτε για την εξεύρεση λύσεων και κατανόησης. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μάθετε να αφήνετε τη δουλειά πίσω όταν πηγαίνετε στο σπίτι σας. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά.
Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου από τη μία θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με το άμεσο περιβάλλον σας αλλά αν δεν έχετε τόσο καλές σχέσεις με αυτό, θα θέλετε φύγετε και να ξοδέψετε αλλού το χρόνο σας. Η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου αυξάνει και πάλι την κοινωνικότητά σας και σας κρατάει απασχολημένους με εκδηλώσεις και προσκλήσεις.
Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου που  Ερμής θα κινείται ανάδρομα θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβαστείτε και αν χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω.
Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου θα κάνει πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας και θα σας προσφέρει ένα ήρεμο και πολλά υποσχόμενο κλείσιμο χρονιάς. Δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν.

ΚΑΡΙΕΡΑ- ΕΡΓΑΣΙΑ- ΧΡΗΜΑ
Προσπαθήστε να βγάλετε κάποια χρήματα  και να τα αποταμιεύσετε, ώστε να μπορείτε να καλυφθείτε αν προκύψει κάτι, καθώς ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη, φέρνει αναστάτωση και δυσκολίες στα οικονομικά σας από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο που θα κινείται ανάδρομη. Μείνετε σταθεροί στα έξοδά σας και μην δαπανήσετε σε κάτι άχρηστο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων όχι τόσο ευχάριστες.
Από τα μέσα Οκτωβρίου που θα κινείται ανάδρομα ο Ερμής μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον εργασιακό χώρο και θα νιώθετε τους συνεργάτες σας αντίθετους με τα σχέδιά σας. Δώστε έμφαση στους στόχους σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει συντετριμμένος νομίζοντας ότι όλα καταρρέουν. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην τις παραβλέπετε, καθώς  μέσα από αυτές θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις.

ΥΓΕΙΑ- ΕΥΕΞΙΑ
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, θα έχετε δυσκολία στην εστίαση και θα χρειαστεί να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης του εαυτού σας και ταυτόχρονα να είστε καλύτεροι ακροατές.  

Φέτος θα έχετε μεγάλη όρεξη για μάθηση ή να επεκτείνετε το μυαλό σας με άλλους τρόπους, αλλά σίγουρα θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στο να αφήσετε πίσω σας ζητήματα από το παρελθόν και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να προχωρήσει.

ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΗΝΑ
Ιανουάριος 2020: Ξεκινήστε τη χρονιά ασχολούμενοι με τον εαυτό σας και την υγεία σας.
Φεβρουάριος 2020: Απαιτείται να έχετε υπομονή τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά μέτωπα που θα ανοίξουν.
Μάρτιος 2020: Θα σημειωθεί σημαντική βελτίωση στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα.
Απρίλιος 2020: Θα δαπανήσετε αρκετά για να βελτιώσετε τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας, αφήνοντας την προσωπική ζωή σε δεύτερη μοίρα.
Μάιος 2020:  Θετικός και ευοίωνος μήνας για ταξίδια και οικονομικές απολαβές.
Ιούνιος 2020: Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έρχεται με καλή διάθεση κα νέες ευκαιρίες.
Ιούλιος 2020: Επιδιώξτε μια νέα δεξιότητα και αναπτύξτε τις πιθανότητες να αποκτήσετε καλύτερη δουλειά.
Αύγουστος 2020: Σημαντικές χρηματικές απολαβές να περιμένετε από απροσδόκητες πηγές.
Σεπτέμβριος 2020: Ιδανικός μήνας για να ασχοληθείτε περισσότερο με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια σας.
Οκτώβριος 2020: Ετοιμαστείτε για δικαίωση καθώς είναι η στιγμή που όσοι σας αδίκησαν θα υποστούν τις συνέπειες.
Νοέμβριος 2020: Προχωρήστε σε νέα σχέδια, καθώς θα είστε ευλογημένοι με καλή τύχη και ευτυχία.
Δεκέμβριος 2020: Είναι καλό διάστημα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να απολαύσετε τους αγαπημένους σας ή να πάτε ταξίδια.