Social Icons

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας. Στις 14 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα μπερδευτείτε αρκετά και οι μοιρασμένες σκέψεις σας θα ενισχύσουν την τάση σας να πιστεύετε ότι μαθαίνουν τις κινήσεις σας με αποτέλεσμα να γίνεστε θύμα παρεξηγήσεων και ίσως για κάποιους εκμετάλλευσης. Φροντίστε να είστε εγκρατείς στον τρόπο που θα εκφράζεστε και να μη χάσετε την ψυχραιμία σας για κανένα λόγο.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 3 ο Ερμής περνάει στο Σκορπιό και οι δυσκολίες θα μειωθούν σημαντικά και δεν πρόκειται να ανακόψει τίποτα την άνοδο σας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν ακόμα και αν δεν τις έχετε προγραμματισμένες, θα έχουν θετικά αποτελέσματα, οπότε μη φοβηθείτε να προχωρήσετε και αν χρειαστεί επιδιώξτε τις και εσείς. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν προς όλες τις κατευθύνσεις, ώστε να βελτιωθούν τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και η ψυχολογία σας. Υπερασπιστείτε τους στόχους σας, γίνετε ευέλικτοι και λιγότερο διαπραγματεύσιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 4 με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό, στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και εκμεταλλευτείτε σωστά την πείρα που έχετε. Η υπομονή που θα δείξετε θα είναι το καλύτερο όπλο σας για να βγείτε από τα αδιέξοδα που θα προκύψουν. Μην αφήσετε συνεργάτες ή άτομα ανώτερα από εσάς να σας μειώσουν ή να σας φορτώσουν περισσότερες ευθύνες. Θα χρειαστεί να αναπτύξετε μια πιο σωστή πολιτική για να βγείτε αλώβητοι και νικητές. Στις προσωπικές σας σχέσεις να είστε πιο ρεαλιστές και να αντιμετωπίζετε τους γύρω σας όπως ακριβώς είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε κλίμα ανανέωσης και αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται ο τομέας των σχέσεών σας. Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σας είναι, καθώς, πάντα σας ήταν δύσκολο να αφήσετε πίσω σας ότι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δε σας έχει βγει σε καλό. Στις νέες γνωριμίες που θα κάνετε φροντίστε πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα ή ενθουσιαστείτε, να γνωρίσετε καλά όλες τους τις πλευρές. Δεν χρειάζεται να βάλετε στη ζωή σας κι άλλα πρόσωπα που θα απορροφούν την καλή σας ενέργεια και θα σας δίνουν αρνητικότητα.

ΛΕΩΝ: Εάν δε σταματήσετε να μπερδεύεστε συναισθηματικά θα ζείτε και θα γεννιούνται συνέχεια ψευδαισθήσεις. Μην παρασυρθείτε από το κλίμα ευφορίας που θα υπάρχει κάποιες στιγμές στον εργασιακό χώρο, γιατί ίσως δεν προσέξετε τις παγίδες. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στις 8 η Αφροδίτη περνάει στο Σκορπιό και θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο  για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες αφού η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δε βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας ή να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καυγάδες. Είναι κρίμα να βλάψετε τη σχέση σας και να ανατρέψετε την καλή πορεία που έχει. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Οπότε βαδίστε πιο προσεκτικά. Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από το σύντροφό σας εδώ και καιρό και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερόν σας ήμισυ. Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δε θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε. Στις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας. Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρα ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 3 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δε θα είναι παρόντα. Μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο. Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δε θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.

ΙΧΘΥΣ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Όμως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας. Στις 31 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο Σκορπιό, αν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να τους δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας.