Social Icons

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 20 έως 26/10/19


ΚΡΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης για μερικές από αυτές. Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από απόψεις που δε συμβαδίζουν. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δε φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε. Έτσι κι αλλιώς αυτός ο μήνας, θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη, αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές σχέσεις, αλλά και κοινωνικές. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με μια πιο προσεγμένη διατροφή, θα μπορέσετε να αναδείξετε καλύτερα την ομορφιά σας. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στυλ σας. Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει, κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα. Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν, αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Όσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευθείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο. Έτσι κι αλλιώς το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται και ο μήνας θα είναι αρκετά γενναιόδωρος στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας, αλλά; Περιορίστε τα συναισθήματά σας που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφερθείτε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρατήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Θα υπάρξουν πολλές προσφορές στον ερωτικό τομέα και έτσι θα έχετε περιθώρια επιλογών πριν καταλήξετε κάπου. Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές ή αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα. Φροντίστε να είστε μετρημένοι σε ότι πείτε, γιατί μόνο έτσι θα υπερασπίσετε τις θέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Οι φιλικές ή συγγενικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν  περισσότερο και θα απαιτήσουν με τα προβλήματά τους αρκετό από το χρόνο σας. Φροντίζοντας να κρατάτε σε ισορροπία τα νεύρα σας δε θα αφήσετε την υγεία σας να γίνει ευάλωτη. Μην ξεχνάτε πως ακόμα και οι τάσεις μελαγχολίας μπορούν να βάλουν σε κίνδυνο τη σωματική σας ακεραιότητα. Περιορίστε τις ώρες που καταναλώνετε στον εργασιακό χώρο και ασχοληθείτε περισσότερο με την εμφάνισή σας. Δείξτε προσοχή στη διατροφή σας και βάλτε περισσότερη κίνηση και χρώμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιο φιλικό ή οικογενειακό πρόσωπο θα σας βοηθήσει αρκετά στον οικονομικό σας τομέα με τις συμβουλές του. Σίγουρα υπάρχουν προοπτικές βελτίωσης, οπότε μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Η μέρα θα είναι γεμάτη πειραματισμούς σε νέες στρατηγικές, όμως όπως είναι λογικό μερικές από αυτές θα αποδίδουν και μερικές θα είναι άχρηστες. Επίσης θα χρειαστεί να διακρίνετε στις συνεργασίες σας ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι σας επιβουλεύονται. Μην αφεθείτε σε συναισθηματισμούς, ούτε να φοβηθείτε να κάνετε βαθιές τομές. Μην πάρετε πολύ σοβαρά τα πράγματα για να απολαύσετε τις ευχάριστες στιγμές που θα υπάρξουν με το σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Όσοι επιζητούσατε λίγη δράση, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα σας δοθεί απλόχερα. Μπορεί ο μήνας που θα διανύσετε να μην είναι αρκετά εύκολος, αλλά θα είναι ουσιαστικός για την συναισθηματική και ερωτική σας πορεία. Ποντάρετε στο διάλογο για να επαναφέρετε ισορροπία στη σχέση με το σύντροφό σας και όχι σε ασάφειες που μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα. Μπορείτε να σκεφτείτε την πορεία της σχέσης σας, αλλά τις δραστικές αλλαγές αφήστε τις για αργότερα που η κρίση σας θα είναι ξεκάθαρη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλά θα κάνετε να διαφυλάξετε και να προστατεύσετε τη σχέση σας, προσπαθώντας να μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας. Προσέξτε να μην μπερδέψετε τον έρωτα με τις φιλίες σας, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο τα μηνύματα που θα δίνετε ή θα παίρνετε να είναι ασαφή. Μην αφήσετε τα πράγματα να περιπλέξουν αν δεν το επιθυμείτε πραγματικά, γιατί τα όρια φιλίας και έρωτα δεν είναι τόσο ευδιάκριτα. Εάν δώσετε τον πρώτο ρόλο στο συναίσθημα και όχι στη λογική, δεν είναι δύσκολο να περιπλέξουν τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια γενική σύγχυση που θα έχετε μην την εκδηλώσετε στο σύντροφό σας. Επίσης, φροντίστε να τον κρατήσετε μακριά από τις οικονομικές σας υποθέσεις και να μην τον αναμίξετε γιατί θα βγείτε χαμένοι. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε αρκετές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και η παρουσία σας θα είναι αισθητή όπου και αν βρεθείτε. Θα τραβάτε σα μαγνήτης τα βλέμματα των άλλων, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε και να ενδώσετε στο πρώτο πρόσωπο που θα σας χαρίσει ένα χαμόγελο. Ευχαριστηθείτε τις γνωριμίες που θα κάνετε, χωρίς να βιαστείτε να κατονομάσετε μία από αυτές δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάλλον θα σας ζητηθεί να δώσετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε στην πραγματικότητα και θα πρέπει να το κάνετε σε ένα κλίμα που δε θα είναι τόσο ευχάριστο για εσάς. Μην ξεχάσετε να μελετήσετε προσεκτικά συμφωνίες ή συμβόλαια που θα απαιτούν την υπογραφή σας. Αυτό που θα παίξει μεγάλο ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είναι σε ποιον λέτε αυτό που σκέφτεστε. Κάποιες φορές είναι προτιμότερο να προτιμάτε τη σιωπή, καθώς η άστοχη κριτική μπορεί να δημιουργήσει σαν καλύτερη εκδοχή παρεξηγήσεις και σαν κάκιστη ψυχρότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να κρατήσετε μια ουδέτερη στάση σε αυτά που θα ακούσετε, γιατί πικρίες, παράπονα και απωθημένα θα συνθέτουν εάν περίεργο σκηνικό. Είναι αμαρτία να υποβάλετε σε δοκιμασία κάποιες από τις σχέσεις σας, επειδή δεν μπορείτε να συγκρατήσετε το στόμα σας. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα το στοιχείο της υπερβολής θα υπερισχύει, μην επενδύσετε σε γνωριμίες ή νέες σχέσεις που θα κάνετε. Στη συνέχεια, θα έχετε διαμορφώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορείτε να περιμένετε και από ποιον ή τι μπορείτε να προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με το σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας. Ακόμα και αν δε σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά το σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.