Social Icons

Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Κυριακή 4 έως 10/8/19


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να ηρεμήσετε, γιατί τα πράγματα στη ζωή σας δεν είναι τόσο άσχημα όσο τα εκλαμβάνετε. Μη γίνεστε καχύποπτοι απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, διασκεδάζοντας με φίλους και μην τον αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτος. Ίσως οι υπερβολικές προσπάθειες και η κόπωση που έχετε υποστεί όλο το χρόνο, να βγει μαζεμένη και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας. Δε φαίνεται να υπάρχει λόγος ανησυχίας αλλά μπορείτε να κάνετε ένα τσεκάπ αν αυτό σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μια που δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, θα τα αφήσετε όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας. Οι περιορισμοί που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε, για να ξεπεραστούν χρειάζονται πειθαρχία και αυτοπεποίθηση. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην εντυπωσιάζεστε από άτομα που έχουν ανώτερη θέση από εσάς. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι, παρά τις όποιες διαφωνίες και αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καλή παρέα και οι ξέγνοιαστες στιγμές θα σας απαλλάξουν από πολλά προβλήματα, θα μειώσουν αισθητά το άγχος σας και θα βοηθήσουν να ανέβει η ψυχολογία σας. Έχετε αντοχές για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνετε διαλλείματα για να αναπληρώνετε την ενέργεια που καταναλώνετε. Μάθετε να πειθαρχείτε στη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία. Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι πηγές εσόδων και εξόδων σας, θα φέρουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, όμως, τα κέρδη που θα έχετε θα υπερισχύσουν των ζημιών. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην αύξηση του εισοδήματός σας, κάνοντας τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις και αυτά που θα σας χρειαστούν περισσότερο είναι η επιμονή, η υπομονή και η υπευθυνότητα. Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σας τομέα, θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες. Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ: Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούριες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας. Για κάποιους από εσάς υπάρχει το ενδεχόμενο της απογοήτευσης από τη συναισθηματική σας σχέση, επειδή και οι δυο σας έχετε βάλει άλλες προτεραιότητες στη ζωή σας με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ο ένας από τον άλλο. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα και να οδηγήσετε τη σχέση σας στο τέλος, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να προσπαθήσετε να αλλάξετε τις καταστάσεις. Ξεπεράσετε τις όποιες ψυχολογικές σας διακυμάνσεις, που σας κάνουν απρόβλεπτους και ενισχύουν τις ανασφάλειές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι επιρροές που θα δεχτείτε από τρίτα πρόσωπα θα παίξουν και αυτές το ρόλο τους στη σχέση με το σύντροφό σας, όμως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε σωστά και όχι βεβιασμένα αυτά που θα ακούσετε για να μην έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε. Γεφυρώστε τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσά σας, μετριάζοντας όσο μπορείτε τον παράγοντα τύχη, γιατί αλλιώς θα υποχρεωθείτε να περιορίσετε τις προσδοκίες και τα όνειρά σας. Πλησιάστε τους συνεργάτες σας με καλή διάθεση και δείξτε τους το πνεύμα δημιουργικότητας και συνεργασίας που διαθέτετε. Ευκαιρίες θα υπάρχουν, γι’ αυτό επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν σε εκφράσεις και συμπεριφορές, που θα μεγαλώσουν το χάσμα ανάμεσά σας. Στη σχέση σας υπάρχουν αρμονικές καταστάσεις. Μη σας φοβίζουν οι δυσαρμονίες, καθώς αυτές υπογραμμίζουν ποια σημεία στη σχέση σας πρέπει και μπορούν να διορθωθούν. Σκέψεις για ανακατατάξεις στην ερωτική ζωή θα στροβιλίζονται στο μυαλό όσων από εσάς δεν έχετε βρει ακόμα το σύντροφο σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας είναι εξίσου εύκολο να απεγκλωβιστείτε από τα συνηθισμένα συναισθηματικά σας διλήμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές σας συνεργασίες. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε κάποια ρήξη με τους συνεργάτες σας. Εντείνουν οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δε θα έχουν την  έκβαση που θέλετε. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην προσπάθεια να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες μεταξύ των σχέσεων σας, αλλά θα βοηθηθείτε και στο να εξελιχθούν προς δικό σας όφελος πρακτικές και συναισθηματικές καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε κάτι καινούριο είτε αυτό θα αφορά συνεργασία είτε μία σχέση. Εκμεταλλευτείτε τις προοπτικές για οικονομική και συναισθηματική αναδιοργάνωση και φανείτε δυναμικοί, κόντρα σε αυτούς που παίζουν με τα νεύρα σας. Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική σας πορεία. Οι ευκαιρίες για βελτίωση του επαγγελματικού, οικονομικού αλλά και προσωπικού σας τομέα θα ανθίζουν. Η κοινωνική σας ζωή θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και οι δημόσιες εμφανίσεις σας θα είναι εντυπωσιακές. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε δικούς σας ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα εάν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους. Δείξτε μεγάλη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση, κρατώντας την ψυχραιμία σας μια που θα επηρεαστείτε έντονα από τα εξωτερικά γεγονότα. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και εκφράστε τους σκοπούς και τις ιδέες σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας, χωρίς εντάσεις και να θυμάστε πως οφείλετε στον εαυτό σας να βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Συνεργαστείτε με άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προσέξτε τα απρόβλεπτα έξοδα που θα προκύψουν και να κάνετε οικονομία, όπου μπορείτε.
Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, αφού δε θα είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας. Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε  καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά σας θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η πείρα θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

ΙΧΘΥΣ: Είστε αρκετά ελεύθεροι για να αντέξετε βαθυστόχαστες σκέψεις, υπάρχουν όμως άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντός που δε θέλουν το κακό σας. Απεναντίας, φροντίζουν να σας ωριμάζουν για να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από σοβαρά και χρόνια προβλήματα. Ασχοληθείτε μαζί τους και μην κλείνετε τα αυτιά και τα μάτια σας. Νιώθετε κάποιες στιγμές υπεύθυνοι για τη χαοτική κατάσταση που επικρατεί στον οικογενειακό σας χώρο, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την ψυχραιμία σας γιατί δεν ευθύνεστε μόνο εσείς για την ασυνεννοησία που υπάρχει. Εάν θέλετε να βρείτε μια άκρη, μιλήστε στη δική τους γλώσσα και να είστε σίγουροι πως θα λάβουν το μήνυμά σας.