Social Icons

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Για να αποφύγετε περαιτέρω προβλήματα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΤΑΥΡΟΣ: Ελέγξτε τον ενθουσιασμό σας γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σας δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε με ευγενικό τρόπο μια δύσκολη κατάσταση. Ένα φιλικό πρόσωπο θα παίξει καταλυτικό τρόπο σε μια συζήτηση που θα έχετε με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε μια υγιή ανανέωση στην ερωτική ζωή και αντιμετωπίστε την με νέο πνεύμα. Τα επαγγελματικά σας ζητήματα αρχίζουν να σας αποδίδουν αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό.

ΛΕΩΝ: Αντιμετωπίστε τα «μαχαιρώματα» που υπάρχουν στον εργασιακό σας χώρο με ευπρέπεια και ανωτερότητα. Γίνετε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή σας γιατί δε χρειάζεται να λογοδοτείτε για κάθε σας κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο παιχνίδια εξουσίας που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Αναλάβετε τις ευθύνες σε υποθέσεις που εκκρεμούν και μην αλλάζετε τις μεθόδους που λειτουργείτε.

ΖΥΓΟΣ: Απεμπλακείτε από καταστάσεις που θα σας αποσπάσουν από τα καθήκοντά σας. Μην αφήσετε τις απαιτήσεις των άλλων, να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μόνο αν καθίσετε και τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, θα δείτε ξεκάθαρα τι έχει συμβεί. Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις σωστές που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα στα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα έχει αρκετές παγίδες γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από κάθε λογής αδικαιολόγητο εγωισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μετρήστε σωστά τις αξίες της ζωής και μετά καταστρώστε το δικό σας πρόγραμμα αναλόγως. Ζητήσετε από άτομα που συνδέεστε με κάποιο τρόπο μαζί τους, να πράξουν όπως εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες δυσκολίες, θα τα καταφέρετε. Το μυαλό σας θα συνεργαστεί άριστα με τη διαίσθησή σας και έτσι το αποτέλεσμα, θα είναι κάτι παραπάνω από καλύτερο.

ΙΧΘΥΣ: Δώστε έμφαση στα έντονα συναισθήματά σας, δείχνοντας τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Σχηματίστε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς, που ή με ποιους, θα συνεργαστείτε ή θα συμπορευτείτε.