Social Icons

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες ή τις σχέσεις σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο και σας έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στον τρόπο που θα χειριστείτε το λόγο. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που σας προκαλούν άγχος και κούραση, δίχως εμπλοκές και αψιμαχίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία, να νιώσετε ηρεμία, γαλήνη και υπεροχή. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, που δε θα είναι της αρεσκείας σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Δώστε λύσεις σε πολλά θέματα, κυρίως οικονομικά, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο οι περισσότεροι από εσάς θα δώσετε λύση σε πολλά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φέρνει τα πάνω κάτω στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη με ρυθμούς που πολλές φορές θα σας είναι δύσκολο να ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάποιες καταστάσεις μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που ξέρετε ότι μπορούν να σας στηρίξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας θέματα. Φίλοι και γνωστοί θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να προβείτε σε επεκτατικές κινήσεις και μεγάλα ρίσκα, καθώς ο κίνδυνος των εξαπατήσεων και των απογοητεύσεων θα είναι αρκετά μεγάλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που είχατε αφήσει για να ανακουφιστείτε και για να μη διαπιστώσετε ότι για μια ακόμα φορά δεν προσέξατε τις λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφού η διάθεσή σας να κάνετε μόνο ότι σας ευχαριστεί δε σας βοηθάει να συγκεντρωθείτε, είναι καλύτερα να κάνετε διακοπές παρά λάθη.

ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να απομονωθείτε για να χαλαρώσετε, καθώς η μέρα δεν προτείνεται για να κάνετε οποιαδήποτε συζήτηση, ειδικά με τα πρόσωπα του στενού σας κύκλου.