Social Icons

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019


ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Λέοντα την 1η του μήνα, πρέπει να θυμάστε πριν κινηθείτε πως αυτό που προέχει είναι ο εαυτός σας, γιατί η καλή σας τύχη δε ν μπορεί να τα κάνει όλα μόνη της. Χρειάζεται και τη δική σας βοήθεια για να είναι σύμμαχός σας. Χρησιμοποιήστε τη θετική σας ενέργεια και τη δύναμη που πηγάζει από την καρδιά σας, για να αλλάξετε αυτά που θέλετε και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις, επιλέγοντας οι το άτομο που σας ταιριάζει απ’ όλες τις πλευρές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ότι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ότι πιστεύατε και για ότι ελπίζατε. Εξάλλου, το ψυχικό σθένος αλλά και το ένστικτό θα σας σώσουν στις δύσκολες στιγμές. Στις 12 με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας, ακολουθήστε δοκιμασμένες διαδρομές και πείτε «ναι» σε κάτι που θα σας προσφέρουν. Στις κοινωνικές και φιλικές σας συναναστροφές, θα είστε αρκετά επιφυλακτικοί, καχύποπτοι και αντιδραστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δε θα σας κατανοούν εύκολα και έτσι εσείς θα θέλετε να απαγκιστρωθείτε από παλιές γνωριμίες και σχέσεις, που δεν ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και σας κάνουν να νιώθετε ότι πιέζεστε. Στις 18 ο Άρης περνάει στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανόν να συγκρουστείτε με κάποιους συνεργάτες για εργασιακά θέματα, αλλά στο τέλος και βάζοντας τη λογική σας να επικρατεί, θα καταλήξετε σε ευνοϊκές συμφωνίες. Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί σας στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και πλέον θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και με ισχυρότερη θέληση στο να δοκιμάζετε νεωτερισμούς και καινοτομίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος. Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Ψάξτε και βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Την 1η του μήνα με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση, αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και κάποιες από τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας. Ευνόητο είναι πως η διάθεσή σας θα είναι κάποιες φορές ιδιαίτερα ευμετάβλητη και αυτό θα σας δυσκολεύει στο να πάρετε αποφάσεις. Παρόλα αυτά, σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες και τις θέσεις σας και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προοπτικές για τη σταδιοδρομία σας. Το περιβάλλον σας θα εκτιμήσει τις προσπάθειές σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε συνεπείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε μπροστά την πείρα, τη γνώση και τις αντοχές που διαθέτετε, για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας και προδιαθέστε τον εαυτό σας, γιατί σας περιμένει δουλειά. Με μια πιο εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας, θα καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε αυτή την περίοδο. Στις 30 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, δώστε προσοχή σε αυτά που θα σας πουν άτομα της οικογένειάς σας για να μη διαταραχθούν οι σχέσεις σας και φροντίστε να είστε ήρεμοι αν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μην έρθετε σε αντίθεση απόψεων με τους δικούς σας, γιατί δε θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ώστε να κάνετε κάποιες μετακινήσεις που είχατε αποφασίσει ή να διασκεδάσετε παρέα με τους φίλους και το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε τα καθημερινά σας προβλήματα, χωρίς να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς που θα σας εμποδίσουν να βρείτε λύσεις. Δεν είναι κακό να μάχεστε για το καλύτερο, αρκεί να μην ξεχνιέστε ή παρασύρεστε και στην προσπάθειά σας για να το επιτύχετε, ποδοπατήσετε τον εαυτό σας και κατά συνέπεια την υγεία σας. Περιοριστείτε κάπως στο συναισθηματικό σας κόσμο και αναζητήστε τη φροντίδα του συντρόφου σας γιατί παρόλο που φροντίζετε επιδέξια να το κρύψετε την έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αυξήσεις στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού θα θελήσει να ασχοληθεί με τα οικονομικά του ζητήματα. Στις 21 με την Αφροδίτη να περνάει στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να αποδράσετε με πολλούς τρόπους από τη γνωστή καθημερινότητα και τα προβλήματα της και να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Η ψυχολογική σας διάθεση θα είναι πολύ καλύτερη και αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε μέσω άλλων. Προσέξτε μόνο σε αυτή σας την προσπάθεια, να μην εμποδίσετε τις ενέργειες των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στις 11 με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, η αύξηση της κοινωνικότητάς σας θα φέρει στο δρόμο σας γνωριμίες με ασυνήθιστα άτομα, που μελλοντικά θα γίνουν φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε για να προβάλλετε τα ενδιαφέροντά σας και να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας θα υπάρχουν, αλλά αν θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα της ημέρας, διαλέξτε να βγείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.
Ελέγξτε σχολαστικά τα έξοδά σας και τακτοποιήστε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, πριν να είναι αργά να διορθώσετε τα τυχόν λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποια πράγματα, αλλά να θυμάστε πως δεν πρέπει να ξυπνήσετε μνήμες του παρελθόντος, γιατί θα έρθετε αντιμέτωποι με βιώματα που διαμόρφωσαν το υποσυνείδητό σας. Προβείτε σε αλλαγές της εξωτερικής σας εμφάνισης που θεωρείτε απαραίτητες και αφεθείτε στα ερωτικά καλέσματα του συντρόφου σας. Θα είστε αρκετά ευδιάθετοι και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να τον κατακτήσετε και να τον γοητεύσετε ακόμα περισσότερο. να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασύρετε στην επιφάνεια κάθε πτυχή στη ζωή σας που φώλιαζε μέχρι στιγμής μέσα σας και θα αποτελέσετε πραγματική αποκάλυψη για το έτερόν σας ήμισυ αλλά και για τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 15 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, μη σας πιάσει πανικός τώρα που θα αντιλαμβάνεστε την πραγματική σας ταυτότητα και δημιουργήσετε πολεμική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, με αντιπαραθέσεις και προστριβές. Ο τρόπος που ζούσατε μέχρι τώρα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ παράλληλα θα κάνετε σοβαρές προσπάθειες για να εξισορροπήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι εμμένετε να κολλάτε σε κάποιες παλιές «πληγές», που δε σας αφήνουν να ξεχάσετε ή να απαγκιστρωθείτε από το παρελθόν. Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούρια θεμέλια στη ζωή σας. Στις 29 που ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε σε σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε μια  αντικατάσταση. Σίγουρα δε σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δε θα μάθετε το βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.