Social Icons

Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Κυριακή 18 έως 24/8/19


ΚΡΙΟΣ: Βγείτε από τα αδιέξοδα που βρεθήκατε το προηγούμενο μήνα, τονίζοντας τη δημιουργικότητά και τη θετική σας σκέψη, που θα φέρει δίπλα σας ανθρώπους πρόθυμους να σας βοηθήσουν. Με αυτόν τον τρόπο να είστε σίγουροι ότι θα αυξηθεί και η καλή σας τύχη. Η τακτική που έχετε συνήθως να απομακρύνεστε και να προτιμάτε τη σιωπή όταν κάτι σας ενοχλεί, αυτή τη φορά θα αποδειχτεί λανθασμένη, αφού το ορθότερο θα ήταν να βρείτε μια μέση οδό, που δε θα καταπίεζε καμία πλευρά. Αφού οι διαφωνίες καταλαβαίνετε πως θα υπάρχουν διαφορές, αντιθέσεις και αρκετά δύσκολες στιγμές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Είναι κρίμα το πείσμα σας να γίνει η αιτία να χαλάσετε τη σχέση με το σύντροφό σας. Προσπαθήστε να τα βρείτε ξανά με τον εαυτό σας και να είστε πιο γνήσιοι στη συμπεριφορά σας. Μόνο έτσι θα νιώσετε πιο ήρεμοι για να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι. Μην αφήνετε τη διάθεσή σας να χαλάσει, επειδή δε θα γίνονται όλα τα καπρίτσια σας. Ξέρετε καλά πως αυτό που ζητάτε είναι παράλογο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες καταστάσεις και να κλέψετε την παράσταση υπάρχει τρόπος, αρκεί να το θέλετε πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε τις ευκαιρίες και αυτές θα σας οδηγήσουν σε μια θετική πορεία για το μέλλον της σχέσης σας. Οι διεκδικήσεις σας αρχίζουν να πιάνουν τόπο, αλλά από την άλλη πλευρά θα μπείτε σε σκέψεις που θα σας υποχρεώσουν να κάνετε έναν απολογισμό του παρελθόντος σας. Είναι πολύ πιθανό οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, να σχετίζονται με παλιές σας υποθέσεις, στις οποίες καλείστε να πάρετε θέση. Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν καταναλώνεστε με γνώμονα τη λογική, παρουσιάστε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις, για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκής ανάπτυξης. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα. Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δε θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή. Χρειάζεται να είστε σοβαροί, υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι, αν θέλετε τα θέματά σας να προχωρήσουν.

ΛΕΩΝ: Οι συγκινησιακοί παράγοντες θα παίξουν εξίσου σημαντικό ρόλο, αλλά περισσότερο από την καρδιά σας θα πρέπει να μάθετε να εμπιστεύεστε το μυαλό σας και να φυλαχτείτε από την υπερβολή, όπως και όσο μπορείτε. Ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσετε μέρος των ονείρων σας, καθώς ο επαγγελματικός σας τομέας θα λειτουργεί περίφημα, ενώ παράλληλα θα τονώνεστε από την οικογενειακή σας ζωή. Από εδώ και στο εξής θα σας συνοδεύουν πολλές ευκαιρίες και από εσάς μένει να τις αξιοποιήσετε. Η τύχη δε θα σας γυρίσει την πλάτη, γι’ αυτό μην τις συγκρίνετε με τις παλιές και μην κάνετε το σφάλμα να περιμένετε τις πιο εντυπωσιακές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας και εργαστείτε για την υλοποίησή τους. Οι συναλλαγές και οι μετακινήσεις σας θα είναι πιο εύκολες, αλλά χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας γύρω από τα προσωπικά θέματα, καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν, θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο κάποιες από τις ήδη προβληματικές σας σχέσεις. Αξιοποιήστε τη συμπαράσταση ενός καλού σας φίλου που έχει τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις για εσάς και παράλληλα πλησιάστε εκείνους που σας βοηθούν και σας στάθηκαν στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ: Σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να επιβληθείτε, να είστε πιο ξεκάθαροι και πιο κατασταλαγμένοι. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιώσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά και την εικόνα σας προς τα έξω. Καινούρια άτομα που θα εισβάλλουν στη ζωή σας, θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Πρέπει να διατηρήσετε αλώβητες τις σχέσεις που σας είναι χρήσιμες για το παρόν, αλλά και για το μέλλον, από άποψη πρακτική, ηθική και κοινωνική. Το πρόβλημα που έχετε είναι ότι δε σας πείθει κανείς εύκολα, αλλά ούτε και εσείς έχετε την τάση να εκδηλωθείτε. Σκεφτείτε πως πίσω από κάθε απόλυτη άρνηση κρύβεται μια φυγή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα χρειαστεί να βάλετε φρένο σε αρκετά από αυτά που κάνετε και καταπονούν τον οργανισμό σας όσο είναι νωρίς για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Είστε αποφασισμένοι φέτος να κάνετε ριζικές στην εμφάνισή σας και δεν αποκλείεται να τολμήσετε να αλλάξετε στυλ. Για να μην πέσετε στη παγίδα της μόδας διαλέξτε μόνο αυτά που ανταποκρίνονται στο δικό σας γούστο και στην αίσθησή σας περί καλαισθησίας. Δείτε για καλό τις αντιξοότητες που θα υπάρξουν και χρησιμοποιήστε το χρόνο σας για να σκεφτείτε καλύτερα με ποιον τρόπο θα φτάσετε στους στόχους που πραγματικά επιθυμείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε να αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που έχετε για προσωπική εξέλιξη και αφήστε τις φιλοδοξίες σας να αρχίσουν να παίρνουν μορφή από τις δικές σας αποτελεσματικές προσπάθειες. Από εκεί που δε θα το περιμένετε θα δημιουργηθούν καινούριες πηγές εσόδων και θα νιώσετε πιο ασφαλείς και σαφώς πιο ανακουφισμένοι. Μπορεί η καθημερινότητα πολλές φορές να σας φαίνεται και να είναι κουραστική, αλλά σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες και ανέλπιστες εκπλήξεις. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και φροντίστε να αφήνετε έξω από το σπίτι σας τα όποια εργασιακά προβλήματα και αν έχετε και μην εκτονώνετε τα νεύρα σας πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στους φίλους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εμφανιστείτε περισσότερο συναισθηματικοί και εκφράστε το τι νιώθετε, με έναν δικό σας τρόπο, που όμως πρέπει να φροντίσετε να μην περάσει απαρατήρητος. Αφήστε τα άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν και να σας μιλήσουν. Θέστε σε προσωρινό έλεγχο τη φαντασία σας και να έχετε πάντα στο νου σας, πως το κάθε πρόβλημα είναι και μια ευκαιρία πιο κοντά στην αλήθεια. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε δεν είναι απαραίτητο να εκραγείτε, να αγανακτήσετε ή να κλειστείτε προβληματισμένοι στον εαυτό σας. Αρκετοί από τους φίλους σας θα σας βοηθήσουν να βρείτε πραγματικές και δραστικές λύσεις για τα προσωπικά σας προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σωστή σχέση γι’ αυτό επιβάλλετε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό και να νοιάζεστε πραγματικά για το σύντροφό σας. Ικανοποιήστε την εσωτερική σας ανάγκη για λίγη χαρά και αρμονία στις σχέσεις. Ακόμα και η μακροχρόνια σχέση σας μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν την αλλαγή στη διάθεσή σας και να ανανεωθεί. Μερικά προβλήματα στην μεταξύ σας επικοινωνία είναι πιθανά, αλλά δε θα είναι τόσο ουσιαστικά ώστε να αισθανθείτε άσχημα ή να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφύγετε να είστε εριστικοί ή εγωιστές με το ταίρι σας, για να βγείτε αλώβητοι από αυτή την κρίση.

ΙΧΘΥΣ: Η πηγή τους άγχους σας ή των διαφωνιών ίσως να είναι κάποιο οικογενειακό ζήτημα ή κάτι που θα αφορά το χώρο του σπιτιού σας. Μετά από μια περίοδο που περάσατε αρκετά φορτισμένη θα βγείτε μπροστά και θα αρχίσετε να επιβάλετε τους δικούς σας ρυθμούς και τις δικές σας ανάγκες. Το τονισμένο σεξαπίλ και ο μαγνητισμός σας θα σας παροτρύνουν να προσέξετε την εμφάνισή σας. Είναι η καλύτερη στιγμή για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και ιδιαίτερα στη σχέση σας. Τα κοινά οικονομικά σας θα φέρουν μια κάποια ένταση μεταξύ σας όταν θα συζητηθεί ο προϋπολογισμός σας.