Social Icons

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις. Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες ανασφάλειες έρχονται να σας αναστατώσουν αλλά θα καταφέρετε να τις ξεπεράσετε. Υπάρχει η δυνατότητα να ομορφύνει η σχέση σας, γι’ αυτό αποφύγετε τις υπερβολές.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράστε την ανάγκη σας να είστε προσκολλημένοι στο παρελθόν. Βάλτε στη θέση τους όσους σας ζητούν μονίμως οικονομική υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θέστε όρια σε άτομα που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως και μην μπλοκάρετε την ενέργειά σας. Ασχοληθείτε με τα φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι μόνο με τη δουλειά.

ΛΕΩΝ: Η εξέλιξη της προσωπικής σας σχέσης θα εξαρτηθεί από τις αμοιβαίες υποχωρήσεις. Προστατεύστε τον εαυτό σας και μην αφήσετε το νευρικό σας σύστημα να καταρρεύσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη σας τρομάζουν τα μεγάλα λόγια από συνεργάτες που ξέρετε ότι είναι θρασύδειλοι. Σε ότι υπάρχεις τη ζωή σας και σας προκαλεί πλήξη, απλώς προβείτε σε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Διώξτε παλιές νοοτροπίες, γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί η εξέλιξή σας. Η αισιοδοξία θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα σας επιφορτίσουν με νέες υποχρεώσεις. Βγείτε με άτομα του περιβάλλοντός σας που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην επιβαρύνετε την ήδη βεβαρημένη ατμόσφαιρα της οικογένειας σας με σπασμωδικές κινήσεις. Δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και προσήλωση στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πριν τολμήσετε να προβείτε σε αλλαγές κάντε την αυτοκριτική σας. Μη μένετε δέσμιοι σε οικογενειακούς κανόνες που δε σας εκφράζουν ως άτομο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείχνοντας εκεί που πρέπει ευαισθησία θα κρατήσετε κοντά σας όσους αγαπάτε. Εάν νιώθετε πιο καλά όταν είστε μόνοι σας, βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε τα επαγγελματικά προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και μην τα αφήνετε για αργότερα. Φανείτε συντηρητικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.