Social Icons

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019


ΚΡΙΟΣ: Δείξτε την πυγμή σας και την ικανότητά σας να αναγνωρίζετε ποιοι θέλουν πραγματικά το καλό σας και χτυπήστε κατά πρόσωπο αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Ικανοποιήστε τις επαγγελματικές σας ανάγκες μόνο εάν υπάρξει αντάλλαγμα. Μη χαρίζεστε ή αφήνετε ασάφειες να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και προστριβές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κολακείες που σας λένε μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα, αλλά καλό θα ήταν να σας βάλουν σε πειρασμό και να σκεφτείτε το γιατί σας τις λένε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μπορέσουν να σας εμπιστευθούν οι συνεργάτες σας, θα πρέπει να τους δείξετε την αξία σας. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να τους πείσουν, εάν δε συνοδεύονται από έργα.

ΛΕΩΝ: Με γνώμονα τη λογική προχωρήστε σε πράξεις, γιατί οι λάθος και οι βιαστικές κινήσεις για να τους πείσετε γρηγορότερα, δε θα σας βοηθήσουν στους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προστατέψτε τα δικαιώματά σας για να μην αφήσετε στους άλλους περιθώρια να τα καταπατήσουν. Φανείτε προνοητικοί στην επιλογή που θα κάνετε για να διαλέξετε συνεργάτες.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε τάξη στη ζωή σας και στο συναισθηματικό σας τομέα. Μην αρνηθείτε προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις, που μπορούν να σας αποδώσουν τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αγχώνεστε για πράγματα που δεν εξαρτώνται από εσάς τους ίδιους. Δείτε λίγο τις προσωπικές σας ανάγκες και δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο εύθικτοι και να στενοχωριέστε στις κριτικές που σας γίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μαζέψτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε πριν κάνετε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι δισταγμοί και οι φοβίες που έχετε, μόνο καθυστέρηση φέρνουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ψυχραιμία θα βρείτε σωστές λύσεις σε ότι σας απασχολεί. Η νευρικότητα και ο εγωισμός, θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και θα σας απομακρύνουν από τις  ανάγκες και τα θέλω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φιλικό σας πρόσωπο, θα εκδηλώσει για εσάς συναισθήματα που μέχρι τώρα δεν είχατε αντιληφθεί και υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας.

ΙΧΘΥΣ: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρχουν και στον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς οι συναντήσεις οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες, θα ευνοούν τα σχέδιά σας.