Social Icons

Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Κυριακή 11 έως 17/8/19


ΚΡΙΟΣ: Αναπτύξτε τις ιδέες σας για να βρείτε τα χρήματα που χρειάζεστε. Η εβδομάδα είναι ιδανική για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, γι’ αυτό κάντε υπομονή και μην  απογοητεύεστε όταν δεν τα καταφέρνετε. Το αποτέλεσμα που θα έχετε, θα σημάνει αναμφίβολα το τέλος των δύσκολων φάσεων για τα οικονομικά σας. Η αναμονή δίνει τη θέση της στην πρωτοβουλία και τώρα θα είστε πιο καλά με τον εαυτό σας παρά ποτέ, ενώ θα πάρετε θέση απέναντι σε σχέσεις που σας προβληματίζουν. Κερδίστε χρόνο βάζοντας σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές συζητήσεις και ενέργειές που πρέπει να κάνετε με το σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας, προκαλώντας την αντοχή του νευρικού σας συστήματος, ούτε διασπώντας την προσοχή σας με δευτερεύοντα πράγματα. Όταν δε θα βρίσκεται την ανταπόκριση που θεωρείται δίκαιη ή έστω αντάξια της δικής σας στάσης μην αποθαρρύνεστε. Ξεκαθαρίστε όσο μπορείτε με ήρεμο τρόπο τα πράγματα με το σύντροφό σας και αν νιώσετε ότι η δική σας επέμβαση δεν αποδίδει, προτιμήστε από το να βγείτε εκτός εαυτού, να σταματήσετε κάθε προσπάθεια για τώρα. Εξάλλου, θα έχετε χρόνο στην πορεία να ξαναπροσπαθήσετε και να μη χαλάσετε τις γιορτές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε καινούριες γνωριμίες που θα απελευθερώσουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας και θα φανερώσουν κρυμμένες ανάγκες σας. Νιώθετε πλέον έτοιμοι για να ακολουθήσετε καινούριους ρυθμούς, ενώ η ανάγκη σας να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που στερούσαν την αυτονομία σας και ανακόπτουν την προσωπική σας πορεία σας οδηγεί σε νέους ρυθμούς. Περιορίστε τις δραστηριότητες που δε σας ωφελούν και σας βάζουν στη διαδικασία να διοχετεύετε αλλού την ενέργειά σας. Ενεργοποιήστε την ανάγκη σας να εισπράξετε από τους άλλους όσα περισσότερα μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί ο πολύς κόσμος, η ένταση και οι πειραματισμοί κάθε είδους, να σας συνεπαίρνουν και να σας ξετρελαίνουν, αλλά δεν είναι καθόλου φρόνιμο αυτή τη στιγμή να παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας για δράση. Το ότι έχετε αρκετή εύνοια, δε διορθώνει την κατάσταση, γι’ αυτό κρατήστε τον ενθουσιασμό σας για αργότερα και μην μπείτε σε ξένα χωράφια. Αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, για να διορθώσετε τα τρωτά σας σημεία ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που υπάρχουν σε βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε την υγεία σας, την ψυχολογική σας ισορροπία, τις υποχρεώσεις στους δικούς σας και τα δύσκολα που δε θα λείψουν από το περιβάλλον του εργασιακού σας χώρου. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι, επιχειρήστε το, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε κάτι ακριβό, κάντε το αφού πρώτα έχετε υπολογίσει το πώς θα το καλύψετε. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι σχετικά με αυτό που σας λείπει από τη ζωή για να μπορέσετε να καλύψετε τα κενά και οι προσπάθειές σας να μην πάνε χαμένες. Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αφήσετε το συναισθηματισμό σας να σας παρασύρει σε αυταπάτες, αλλά ούτε και την ευαισθησία σας να σας απομακρύνει από το σύντροφό σας σαν τακτική αντίδρασης. Ελέγξτε τις διακυμάνσεις στη διάθεσή σας και μην τις εκδηλώνετε στο ταίρι σας που δεν σε θέση να τις ανεχτεί ή ίσως δεν έχει την ωριμότητα να τις καταλάβει. Ναι μεν θα ζείτε μια περίεργη κατάσταση, αλλά και οι δυο σας θα προσπαθείτε να παρακάμψετε τα προβλήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Πάψτε να είστε εσωστρεφείς και μιλήστε ανοιχτά, για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, αλλά και για να αξιοποιήσετε το χρόνο που θα διαθέσετε σωστά και να μην το χαραμίσετε.

ΖΥΓΟΣ: Θα μπορέσετε να ορθοποδήσετε οικονομικά, όσο και αν η γενική κατάσταση δε σας φαίνεται τόσο αισιόδοξη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα εξυπηρετήσουν τα σχέδιά σας, αλλά μπορεί για λίγο να αφήσουν ακάλυπτες μερικές πρακτικές σας ανάγκες. Τα έξοδα που θα έχετε να καλύψετε θα είναι σταθερά, εκτός και αν εσείς από δική σας παρόρμηση, δημιουργήσετε κάποια καινούρια. Έρχονται κοντά σας άτομα που θα σας ακούνε, αλλά θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις απαιτήσεις τους. Βρείτε τους πόρους που χρειάζονται τα επαγγελματικά σας σχέδια για να προχωρήσουν σε έργο, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την προώθηση των υποθέσεων σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στο συναισθηματικό σας τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν. Κάντε με άνεση αυτό που θέλετε ή να επιτύχετε στις δύσκολες υποθέσεις σας, που εδώ και αρκετό καιρό σας έχουν αγχώσει. Μην απελπιστείτε και θυμώσετε, εξαιτίας των νέων ευθυνών στον εργασιακό σας χώρο ή λόγω των περίπλοκων καταστάσεων στον οικονομικό σας τομέα. Αποφασίσατε να καταργήσετε τα αυτονόητα και έτσι οι κόντρες δίνουν και παίρνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διεισδυτική σας σκέψη θα ξεσκεπάσει πολλές κρυμμένες αλήθειες που θα αποκαλύψουν σχέσεις που στηρίζονται στην ανασφάλεια, αλλά και εκείνες που βασίζονται στην ελεύθερη επιλογή και προτίμηση. Τα συναισθήματά σας θα είναι αντιφατικά και είναι φυσικό πως θα υπάρχει ένταση στην ερωτική σας ζωή.
Τακτοποιήστε ότι έχει διαταραχθεί στο στενό σας περιβάλλον και καλλιεργήστε το έδαφος για τις αλλαγές που έχετε κατά νου να επιχειρήσετε. Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να μπορείτε με ευκολία να επηρεάζετε γνώμες, ακόμα και των πιο δύσκολων συνεργατών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η κατάλληλη εποχή για να διορθώσετε πρακτικά και συναισθηματικά σας θέματα που δεν πηγαίνουν καλά, να ανεφοδιάσετε τις δυνάμεις σας, αλλά και να καλλιεργήσετε τα μέσα που διαθέτετε. Θέστε σε εφαρμογή τα δημιουργικά σχέδια που έχετε στο μυαλό σας και εκτός του ότι θα νιώσετε πιο άνετα στο χώρο σας, θα αρχίσουν να βελτιώνονται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην επιφάνεια θα έρθουν οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν, που ζητούν απεγνωσμένα τη διευθέτησή τους. Πείτε ναι σε μια επαγγελματική πρόταση που θα αποτελέσει πράξη επένδυσης για το μέλλον σας, αλλά πριν προχωρήσετε σε καθοριστικές αποφάσεις, πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποχρεώσεις, οι ανάγκες, τα καθήκοντα και τα γεγονότα, δε θα καταφέρουν να ξελαφρώσουν την καρδιά σας. Χρειάζεται, λοιπόν, υπομονή και ψυχραιμία, για να αντιμετωπίσετε όλα όσα πρέπει για να αποφύγετε τα λάθη. Διοχετεύστε τη δύναμη και τη σκληράδα σας σε σωστές δόσεις και στην κατάλληλη στιγμή, για να μην πληγώσετε ή πληγωθείτε και κυρίως για να μην επηρεάσετε αρνητικά την ψυχολογία  και την υγεία σας. Υπερασπιστείτε τα θέλω σας στον επαγγελματικό σας τομέα, για να έχετε αποτελέσματα στα σχέδιά σας. Αποταμιεύστε με τον καλύτερο τρόπο, βελτιώνοντας τα έσοδά σας και αντισταθείτε στις άσκοπες σπατάλες.

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνετε άλλα λάθη αν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να το αλλάξετε, αλλά φροντίστε να προσαρμοστείτε σε αυτό, όσο δύσκολο και αν σας φαίνεται. Με έναν τρόπο αιφνίδιο και αποτελεσματικό θα υπάρξουν ευκαιρίες για να φτιάξετε τη σχέση σας όπως τη θέλετε, ακόμα και αν αυτές δε φαίνονται στον ορίζοντα της καθημερινότητάς σας. Σαφώς θα είναι διάφορα τα σενάρια που θα εξελιχθούν στη σχέση σας για την πορεία της, των οποίων δεν ευθύνεστε απόλυτα εσείς, αλλά είναι στο χέρι σας να μην αφήσετε κάποιους που επεμβαίνουν για τους δικούς τους λόγους να σας παρασύρουν εκεί που δεν πρέπει.