Social Icons

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κυριακή 13 έως 19/1/19


ΚΡΙΟΣ: Απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που μέχρι τώρα δε μπορούσατε να λειτουργήσετε χωρίς αυτές. Ξεπεράστε τις υπαρξιακές σας ανασφάλειες, πιστέψτε στον εαυτό σας και επανεξετάστε τις αξίες που θέτατε μέχρι σήμερα. Συνειδητοποιήστε πως το οικονομικό σας μέλλον χτίζεται στο παρόν, οπότε μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι και μην περιμένετε παθητικά. Οι σχέσεις με τους συνεταίρους και συνεργάτες θα είναι αρμονικές και παραγωγικές, γι’ αυτό επιβάλετε να υιοθετήσετε μια διπλωματική συμπεριφορά. Η καταστάλαξη σε νέα δεδομένα θα επιφέρει αλλαγές στις μέχρι τώρα προτεραιότητές σας. Η εκμάθηση κάποιων νέων συστημάτων θα έχει επιτυχή έκβαση, ενώ ενδέχεται μια συνεργασία να σας βοηθήσει πολύ.


ΤΑΥΡΟΣ: Εξισορροπήστε τις προσωπικές και τις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας, για να ενισχύσετε την επιθυμία σας να μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που περιορίζουν την ελευθερία σας. Ίσως να έρθετε αντιμέτωποι με αναμνήσεις από το παρελθόν που θα σας κάνουν να νιώσετε έτοιμοι να ξαναβάλετε ανθρώπους και αξίες στη ζωή σας που είχατε απορρίψει. Αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ρευστοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία, το ρίσκο ή οικονομικές συμφωνίες που δε διαθέτουν την απαιτούμενη διαφάνεια. Μπορεί η διαίσθησή σας να είναι ικανή να σας προφυλάξει από παγίδες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να προστατευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε την άνεση που θα έχετε με τους άλλους για να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που επιθυμείτε, χωρίς όμως να γίνεστε ακραίοι ή παράλογοι στις απαιτήσεις σας, γιατί έτσι δε θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Κρατήστε τους τύπους και τις ισορροπίες, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα επικρατεί. Κρατήστε ζωντανές τις ιδέες σας που έχουν γερές βάσεις και αρχίστε να εμπιστεύεστε τις επιλογές σας. Μην αφήσετε τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείψουν και τα παρατήσετε, γιατί θα βγείτε σημαντικά κερδισμένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να διαχειριστείτε τις σχέσεις με ρεαλισμό, μια που ήδη έχετε καταλάβει ότι τουλάχιστον στις επαγγελματικές κάποιοι εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σας, που όμως στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο αθώα, όσο θέλετε να δείχνετε. Αισθανθείτε πιο εδραιωμένοι και δείξτε τις πραγματικές σας προθέσεις. Η φιλοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά εξαρτάται πως θα τη χρησιμοποιήσετε για να μείνετε αγαπητοί. Σίγουρα δεν είστε και από τους ευκολότερους ανθρώπους για να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες οι οποίες θα εξελιχθούν σε φιλίες, αλλά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε. Να είστε ευγενείς και διπλωμάτες, χωρίς να παρασύρεστε ή να ενθουσιάζεστε εύκολα.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάποιες αλλαγές στις συνήθειες και στις απόψεις σας, πρώτον για να εντυπωσιάσετε κάποια άτομα και δεύτερον γιατί δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε στη γοητεία που θα εκπέμψουν κάποιοι που θα εισβάλουν ορμητικά στη ζωή σας. Είναι η καλύτερη περίοδος για να προχωρήσετε σε μια εκ βάθρων αναδιοργάνωση. Επιλέξτε τον κύκλο ανθρώπων που θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας και παράλληλα προωθήστε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Κατασταλάξτε ως προς τις κινήσεις που θέλετε να κάνετε, γιατί σημασία έχει να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα γίνει μόνο αν πειραματιστείτε. Μη μένετε στην επιφάνεια, αλλά κάντε αναλύσεις στις λεπτομέρειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας για να μην εκθέσετε την υγεία σας σε κινδύνους. Κάντε οικονομία δυνάμεων για να αποφύγετε την υπερκόπωση και τα νεύρα. Ηρεμία, ύπνος και αρκετές δόσεις ψυχαγωγίας θα είναι ότι καλύτερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Η ενασχόληση με τον εαυτό σας θα σας ωφελήσει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη γοητεία σας. Φροντίστε τον οργανισμό σας και δώστε του τα περιθώρια να ξεσπάει και να εκτονώνεται. Η πείρα σας έχει διδάξει να ελίσσεστε σωστά και να είστε ολοκληρωτικά υπεύθυνοι στις κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε τη δουλειά σας για να σας μείνουν περισσότερες ώρες για ψυχαγωγία και επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν για νέα ξεκινήματα, όμως προσέξτε αφού η προσκόλληση στο εγώ σας φέρνει εγωισμό και καταπίεση στις σχέσεις και του εσύ καταντά σκλαβιά για εσάς. Όπως φαίνεται τίποτα δεν σας εξυπηρετεί και καλό θα ήταν να επανεξετάσετε τις βάσεις που θέτετε ειδικά στις φιλίες σας, ώστε να υπάρχει ισοτιμία, αμοιβαία αναγνώριση και κατανόηση. Νιώθετε ανανεωμένοι, είστε πιο συνεργάσιμοι και έχετε τη διάθεση να σκεφτείτε θετικά το θέμα των σχέσεων ή το δεσμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η γνώμη που έχει για εσάς το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα παίξει καθοριστικό ρόλο, ενώ οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις. Αναλύστε τα συναισθήματά σας με νηφαλιότητα, προσέχοντας τις αλλαγές στη διάθεσή σας, γιατί είναι κρίμα να γκρεμίσετε ότι χτίσατε. Απελευθερωθείτε από ορισμένα πράγματα και ιδέες και εμβαθύνετε περισσότερο στις καταστάσεις κάνοντας επανεκτιμήσεις. Εσείς που δεν έχετε μια σταθερή σχέση, φαίνεται πως θα μπορέσετε να αποζημιωθείτε για τις δυσκολίες που περάσατε. Ξαναγνωριστείτε από την αρχή για να δείτε που ταιριάζετε και ποια πράγματα πρέπει να γεφυρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η αίσθηση ελευθερίας που θα νιώθετε, θα σας κάνει να απαλλαγείτε από αναμνήσεις ή να συγχωρήσετε κάποιον που σας απογοήτευσε και να κάνετε μια καινούρια αρχή για να δοκιμάσετε και πάλι την τύχη σας στον ερωτικό τομέα. Βέβαια, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ξαναβρεθείτε με παλιές αγάπες και να ανακαλύψετε πως υπάρχουν ακόμα συναισθήματα που σας συνδέουν. Η κρίση σας για το αν ταιριάζετε θα είναι σαφώς πιο ρεαλιστική, ενώ παράλληλα θα μπορέσετε να προσεγγίσετε με ευαισθησία και ευθύτητα το πρόσωπο που θέλετε και να του δείξετε πως είστε τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κατανόηση και η συνεννόηση είναι εφικτές, αρκεί βέβαια να το επιδιώξετε και εσείς. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι είναι ένα ταξίδι ρομαντικό, μακριά από τις καθημερινές τριβές και υποχρεώσεις. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε στο σύντροφό σας θα φέρει μια γλυκιά συνύπαρξη και η ατμόσφαιρα θα είναι γλυκιά, ζεστή και ευχάριστη, ενώ η αίσθηση σιγουριάς που θα πάρετε θα σας βοηθήσει ακόμα και στις προσπάθειές σας για αναγνώριση στον επαγγελματικό σας τομέα. Όπως και να έχει η αγάπη υπάρχει στη ζωή σας, γι’ αυτό απογειωθείτε και απολαύστε την.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συναντήσεις, οι συζητήσεις και οι επαφές με τους συνεργάτες σας θα αποδίδουν παραπάνω από όσο περιμένατε, βοηθώντας και τον οικονομικό σας τομέα να έχει ανοδική πορεία. Προσέξτε λοιπόν να μην εκτιμήσετε λάθος τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Η απαλλαγή σας από πολλά βάρη θα ενισχύσει τη διάθεσή σας για δουλειά και για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων. Οι έξυπνες λύσεις θα ενισχύσουν στο να κάνετε μεγάλα άλματα, χωρίς να πτοηθείτε από τις δυσκολίες. Καλυτερέψτε την προσωπική σας ζωή, αλλά κάντε και καινούριες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

ΙΧΘΥΣ: Θα χειρίζεστε το λόγο τόσο καλά που δε θα σας είναι δύσκολο να πείσετε τους άλλους για τις απόψεις σας. Φροντίστε να αναπτύξετε θετικά συναισθήματα και να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη και τη φιλία μες τους ανθρώπους γύρω σας, ώστε να οδηγηθείτε σε μια πιο εποικοδομητική αναδιοργάνωση που θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Συνδυάστε τη θεωρία με την πράξη στις υποθέσεις σας και διαμορφώστε τους στόχους σας ανάλογα. Δείξτε συνέπεια στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι γενικές δυνατότητες είναι πολύ καλές.