Social Icons

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Σε μια συζήτηση με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα λυθούν παλιά προβλήματα. Καλός ο αυθορμητισμός σας αλλά δε βοηθάει πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό. Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να αναλάβετε και άλλες παραπάνω ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία σας, αλλά και στα ερωτικά σας. Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανώτερούς σας, γιατί δε σας συμφέρει.

ΛΕΩΝ: Δε χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δε γνωρίζετε καλά. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να σας καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι που φτάνουν τα όριά σας πρέπει να τους εξηγήσετε. Βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

ΖΥΓΟΣ: Λύστε τις οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξημένες υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Κάντε αλλαγές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα προσθέσουν πόντους στη γοητεία σας, εκπλήσσοντας τους πάντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι σας με τα επαγγελματικά σας θέματα και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας που τον τελευταίο καιρό έχετε παραμελήσει. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να ξεκουραστείτε και να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που σας είχαν καταβάλει και να ανακάμψετε, η κούραση κάποιες στιγμές θα σας εξουθενώνει.

ΙΧΘΥΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.