Social Icons

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε προσεκτικοί σε ότι αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες  που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Μην αλλάζετε προτεραιότητες, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΛΕΩΝ: Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον, δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δε σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δε σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας που θα υπάρξουν, θα αυξήσουν την μαχητικότητα αλλά και τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας.