Social Icons

Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κυριακή 26/8 έως 1/9/18


ΚΡΙΟΣ: Θα σας χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η δύναμη για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε πρόβλημα με γνώμονα τη λογική. Σταθεροποιήστε τις σημαντικές σας υποθέσεις και ξεκινήστε σχέδια που θα έχουν διάρκεια και θα δημιουργήσουν σταθερές βάσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Μην αφήσετε να σας ξεφύγουν ευκαιρίες που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σας και δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν άτομα κύρους. Αρχίζουν οι δυσκολίες και θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε.


ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε σίγουροι πως η ηρεμία θα σας βοηθήσει να βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους προσέγγισης. Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η βδομάδα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Φροντίστε την υγεία αλλά και την ομορφιά σας, ξεκινώντας τις σχετικές διαδικασίες. Όσοι από εσάς έχετε ένα πάγιο πρόβλημα, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να το αντιμετωπίσετε πιο σωστά. Το βασικό είναι να καταφέρετε να μην μπερδέψετε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, για να μπορέσετε να ξεχωρίσετε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε πάσης φύσεως πληγές με λιγότερο κόστος και μετά προωθήστε τα σχέδιά σας. Το θετικότερο όλων είναι ότι δε θα σας λείψει η συμπαράσταση, αλλά ίσως δε θα σας έρθει απαραίτητα από εκεί που την περιμένατε. Σκεφτείτε με περισσότερη άνεση και αποφασίστε να δράσετε επιδιώκοντας το καλύτερο για εσάς. Εάν ανήκετε σε αυτούς που μπόρεσαν να λύσουν με επιτυχία ότι σας απασχολούσε τους προηγούμενους μήνες, μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε. Όμως, ακόμα και αν δεν πετάτε από χαρά, σίγουρα μπορείτε να έχετε μια πιο βελτιωμένη διάθεση και καλύτερες σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη χάσετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας με ένα ταξιδάκι ή αν τα οικονομικά σας είναι κοινά με το σύντροφό σας και να πραγματοποιήσετε κάποιες από τις επιθυμίες σας. Ρίξτε το έξω για να μπορέσουν να διορθωθούν και τα τελευταία κακώς κείμενα που υπήρχαν σα σύννεφα στη σχέση σας. Το να έχετε επιτέλους μια σχέση νορμάλ παύει να είναι όνειρο και είναι κάτι που εύκολα μπορείτε πια να το καταφέρετε. Όσοι είστε αδέσμευτοι, υπάρχει ένα ενδεχόμενο κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει να κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΛΕΩΝ: Στις 28 με τον Ερμή στο ζώδιό σας σε τετράγωνο στο Δία στο Σκορπιό, κρατήστε τον έλεγχο στις σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς η παρουσία του θα σας κάνει αρκετά δύσπιστους απέναντί τους με συνέπεια να υποβάλετε σε συνεχείς δοκιμασίες τις σχέσεις σας. Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις που θα υπάρξουν, θα σας κουράσουν αλλά ταυτόχρονα θα σας περιορίζουν αρκετά. Εάν αισθανθείτε την ανάγκη να απομονωθείτε κάντε το χωρίς σκέψη, αφού κάποιες φορές είναι απαραίτητο προκειμένου να μπουν σε τάξη τα συναισθήματα ή να προληφθούν επικίνδυνες συναισθηματικές εξάρσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε. Οι γλύκες και οι φιλοφρονήσεις δεν ήταν στα φόρτε τους τον τελευταίο καιρό και τα συναισθήματα σας ήταν δύσκολο να ακολουθήσουν τη λογική ή να συμπορευτούν με τις απαιτήσεις και τις δεσμεύσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Από εδώ και πέρα το σκηνικό αλλάζει και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε μια αποτίμηση των συμβάντων και τις απαραίτητες διορθώσεις όπου κρίνεται εσείς αναγκαίο.

ΖΥΓΟΣ: Στις 26 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερω, θα σας δημιουργηθεί μια αίσθηση ανικανοποίητου και αυτό θα σας ωθήσει να ξαναπλησιάσετε το σύντροφό σας με μεγαλύτερη κατανόηση και συμπάθεια. Διοχετεύστε τη διάθεση και τη ζωντάνια που έχετε στη σχέση σας κάνοντας την κάθε μέρα σας γιορτή. Μακριά πλέον από εντάσεις και ασυμφωνίες, η σχέση σας θα θυμίζει ήρεμη λίμνη μετά την καταιγίδα. Δημιουργήστε καλή ατμόσφαιρα, βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και ξανοιχτείτε σε νέες δραστηριότητες που θα δίνουν  και στους δυο σας χαρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ίσως αναζητήσετε σχέσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας κάνουν να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας ενόχλησαν ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Όμως, ακόμα και αν δεν καταφέρετε να αναπληρώσετε πλήρως τις συναισθηματικές σας ελλείψεις, θα μπορείτε να έχετε πιο «ανάλαφρες» απολαύσεις, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις και η βδομάδα προσφέρεται περισσότερο, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει να μπερδέψετε αισθήματα με συμφέροντα και χρήματα, γιατί αυτός ο συνδυασμός δεν πρόκειται να αποδώσει. Κάντε πιο συνειδητοποιημένες επιλογές και εργαστείτε για να καταφέρετε ένα καλύτερο και ξεκάθαρο επίπεδο σχέσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα εργασιακά σας θέματα πάνε από το καλό στο καλύτερο, γι’ αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε προστριβή με τους συνεργάτες σας που μπορεί να προκαλέσει ρήξη μεταξύ σας. Η μεγάλη ενέργεια και ζωντάνια που θα έχετε, θα σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο τελειομανείς και απαιτητικοί, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό, με σκοπό να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προτείνετε καινούρια σχέδια σε πρόσωπα με επιρροή μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, για να συνεχίσουν τα οικονομικά σας την ανοδική τους πορεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις 27 με τον Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας προκύψουν και αλλάξτε τη ροή της καθημερινότητάς σας προς το καλύτερο. Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας. Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούρια ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους. Μπορεί να μην είναι εύκολη δουλειά, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμα βήμα προς την ωριμότητα και την αυτογνωσία. Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΙΧΘΥΣ: Στις 26 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με το συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τη βελτιώσετε. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά τονισμένη, κάτι που θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα και μόνοι σας. Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές. Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση.