Social Icons

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

Σάββατο 25 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο «γήινα», γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σε ότι αφορά το συναισθηματικό σας τομέα, περιμένετε τον κατάλληλο χρόνο για να δράσετε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε, βελτιώστε τους τρόπους που λειτουργείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Προτιμήστε τη διπλωματία από τις δυναμικές διεκδικήσεις για να έχετε αποτελέσματα. Για να είσαστε δίκαιοι, προσπαθήστε να κρίνετε αντικειμενικά επαγγελματικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ξεκολλήσετε από το παρελθόν που σας πλήγωσε, ανοιχθείτε σε καινούριες γνωριμίες. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΛΕΩΝ: Αφήστε καταστάσεις που δημιουργούν ανασφάλειες, αλλάζοντας τους ρυθμούς σας. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναθεωρήστε απόψεις που ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που αγαπάτε. Αποδεχθείτε το σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να σας στηρίξουν στα σχέδιά σας. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας, για να έρθει η εδραίωση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα γούστα σας και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία. Ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Προχωρήστε στις υπερβάσεις σας, τώρα που νιώθετε πιο έτοιμοι και πιο δυνατοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πειρασμοί και προκλήσεις που θα τραβήξουν την προσοχή σας, θα σας βάλουν σε ερωτικές δοκιμασίες. Ενισχύστε την προδιάθεσή σας να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις με τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε συγκεκριμένοι στις θέσεις σας, για να γίνεστε πιο κατανοητοί. Η παρουσία σας στο χώρο θα είναι ενδιαφέρουσα και αυτό θα επιβεβαιώσει τη φιλαρέσκειά σας κατά πολύ.