Social Icons

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε πως η σχέση μεταξύ σας τείνει να πηγαίνει όλο και προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους, όμως, μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Με σωστές επιλογές θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας και θα κλείσετε καινούριες συνεργασίες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξιδανικεύστε τον έρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλαρώστε και ξελαφρώστε το μυαλό σας από τα πολλά που σκέφτεστε, γιατί ακόμα και αν έχετε σοβαρούς σκοπούς στη ζωή σας, μπορείτε να είστε κεφάτοι και χαρούμενοι.

ΛΕΩΝ: Για να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας, δε χρειάζεται να πληγώνετε τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται επειδή δε γνωρίζετε τι θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ξεκαθάρισμα για όσα έχουν συσσωρευτεί στη σχέση Εάν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας, είστε εσείς και μόνο οι υπεύθυνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην δημιουργήσετε αντιπαλότητες με συνεργάτες, αν δε σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν. Τώρα που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα ταχύτητας για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε, προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα κάνοντας αναλύσεις και όχι υποθέσεις.

ΙΧΘΥΣ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από μια οπτική γωνία περισσότερο φιλική. Ασχοληθείτε με επαγγελματικές σας υποθέσεις που απαιτούν ειδικές ενέργειες.