Social Icons

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018


ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να προβείτε σε καινούριες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφήστε στην άκρη το συντηρητισμό για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει, θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, που θα πατά γερά στο έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να κάνετε καινούριους φίλους ή να αποτινάξετε ότι δε σας ταιριάζει τηρώντας το μέτρο. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις αλλά να είστε συγκρατημένοι, γιατί αν ξεσπάσετε κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυξήστε την ικανότητά σας να συγκεντρώνεστε στο στόχο σας και όταν δείτε ότι στο χώρο υπάρχει νευρικότητα, απλά αποτραβηχτείτε, για να μην πέσετε θύμα της αστάθειας και της διπροσωπίας.

ΖΥΓΟΣ: Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δε θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δε θα πάθουν τα νεύρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ότι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΙΧΘΥΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.