Social Icons

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016


ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα.

ΛΕΩΝ: Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή σε ότι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα. Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά. Ένας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά, είναι να ανανεώσετε το χώρο που ζείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχθείτε από κάποιους, απαντήστε τους δεόντως. Εγκυμονεί κινδύνους, να υποστηρίζετε πρόσωπα που δε γνωρίζετε σωστά.

ΙΧΘΥΣ: Μην βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.