Social Icons

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 4 έως 10/12/16

ΚΡΙΟΣ: Η διάθεση να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή σε πολλούς τομείς της ζωή σας, θα σας αναστατώνει ευχάριστα. Στις 6 με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ουρανό, όποια σημεία μέχρι τώρα σας κρατούσαν αδιάφορους, αλλάζουν και τα πάντα θα αποκτήσουν καινούριο νόημα στη ζωή σας. Η παλιά τάξη πραγμάτων παίρνει νέα μορφή και καταργούνται ακόμα και τα αυτονόητα, όμως, οι κυριότερες αλλαγές θα γίνουν σε σχέση με τα υπαρξιακά σας ζητήματα και εκείνα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε μια μόνιμη ανησυχία για την έκβαση των υποθέσεών σας ή των συνεργασιών σας. Η προσπάθειά σας συγκεντρώνεται κυρίως στο να αναλύσετε όλα τα καλώς ή κακώς κείμενα. Ανακαλύψτε εκ νέου τι αξίζει και τι μετράει για εσάς, για να μπορέσετε να προβείτε στις αλλαγές που θέλετε. Οι συνθήκες που θα επικρατούν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους και να σας καταλάβουν. Αφήστε και τη λογική να δουλέψει όπου χρειαστεί και ακολουθήστε κάποιες τακτικές στις συναναστροφές σας, για να μη νιώσετε ότι παραβιάζονται οι αρχές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βδομάδα θα φέρει κάποια αναστάτωση στις σχέσεις σας, γι’ αυτό θα πρέπει η μετριοπάθεια να χαρακτηρίζει τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας, γιατί η ώριμη και έξυπνη προσέγγιση, θα βοηθήσει να παραμεριστούν ορισμένες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Κάντε αν χρειαστεί κάποιες θυσίες ή προσφορές για να δείξετε στους δικούς σας ανθρώπους ότι τους αγαπάτε ή σε κάποιους συνεργάτες σας για να γίνετε αγαπητοί, χωρίς να απαιτείτε ανταλλάγματα. Διαμορφώστε την προσωπική σας ζωή, κάνοντας μια καινούρια αρχή για να γοητεύσετε και να κατακτήσετε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στις 9 με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Δία, οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εμφανίζονται όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο και να άγχεστε λιγότερο. Μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο και σταθερό, καθώς τα πάντα αλλάζουν, αλλά απλώς χρειάζονται προσοχή και φροντίδα για να διατηρούν τη φόρμα τους. Δηλαδή, αυτό που πρέπει να κάνετε και εσείς για εσάς και την υγεία σας. Αποφασίστε να επισκεφτείτε το γιατρό σας, αν έχετε κάποιες ανησυχίες και μην αναλώνεστε μόνο λέγοντας ότι θα πάτε και όχι πράττοντας.

ΛΕΩΝ: Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε κάποιες από τις σχέσεις σας, να βάλετε τάξη σε κάποιες άλλες και να υπερασπιστείτε αλλαγές που θα αφορούν σχέσεις του επαγγελματικού και οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Θα βγουν στην επιφάνεια ορισμένες διαμάχες και ίσως και κάποιες παρεξηγήσεις. Βάλτε ως πρωταρχικό σας κριτήριο τη δημιουργικότητα και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, ώστε να μπορέσετε να αποδώσετε, ακόμα και κάτω από αγχωτικές συνθήκες. Χρειάζεστε χρόνο για να δημιουργήσετε νέες βάσεις και υποδομές. Θα κάνετε καινούριες επαγγελματικές διασυνδέσεις, που κάποιες θα δώσουν νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το άγχος και το στρες θα σας καθηλώνει στα ίδια και τα ίδια με αποτέλεσμα να μη βλέπετε κάποιες από τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν. Έχει μεγάλη σημασία να ενεργοποιήσετε τα κρυφά σας ταλέντα, για να ανοίξετε καινούριες επαγγελματικές προοπτικές και να έχετε δυνατότητα επιλογών που δε θα επηρεάζουν τα οικονομικά σας συμφέροντα. Η σχέση με το σύντροφό σας σε γενικές γραμμές θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να μάθετε να εξωτερικεύετε τα βαθύτερά σας συναισθήματα για να μπορεί να σας κατανοήσει.

ΖΥΓΟΣ: Στις 10 με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, μοιραστείτε προβλήματα και η αγάπη που νιώθετε, θα είναι οδηγός σας για να βρείτε λύσεις, που θα προσφέρουν ισορροπία στη σχέση σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νομιμοποίηση της υπάρχουσας σχέσης σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι θα ευνοηθείτε με τη γνωριμία καινούριων προσώπων. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο, που τρέφει καλά αισθήματα για το άτομό σας. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε στόχους με βάση την κάλυψη των αναγκών σας και βρείτε διεξόδους για να ξεφύγετε από κάποια σημεία που σας καταπίεζαν ή σας περιόριζαν τους τελευταίους μήνες. Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας, αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο και θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από εντάσεις και πιέσεις. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, ξεκινώντας καινούριες δραστηριότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις. Προετοιμάστε το έδαφος για μια οικονομική βελτίωση, που θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας. Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σας σχέσεις, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική σας τάση, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς να βοηθήσετε τους άλλους, να επιλύσετε προβλήματα και στο πως θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στις 7 που η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σας, εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα ανακαλύψετε πως οι επιθυμίες σας είναι κοινές. Προσπαθήστε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό. Φροντίστε να γίνετε όσο πιο ελκυστικοί και ευχάριστοι μπορείτε, για να κερδίσετε στο έπακρο τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Οι τρέχουσες υποχρεώσεις που έχετε, προκαλούν αρκετές διαφωνίες ανάμεσά σας, αλλά τίποτα δεν είναι αξεπέραστο. Για να έχετε καλή συνύπαρξη με κάποιο πρόσωπο, προϋποθέτει να κάνετε και θυσίες.


ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτεια θα είναι αυξημένη και ίσως οι ερωτικές κατακτήσεις να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην παρούσα ζωή σας. Αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή που θα σας χαρακτηρίσει ως άστατη προσωπικότητα. Συγκρατήστε και μειώστε τις απαιτήσεις σας που ολοένα και μεγαλώνουν και σας κάνουν να γίνεστε κτητικοί και να ξεσπάτε σε σκηνές ζήλιας. Ηρεμήστε γιατί δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στη ζωή σας άτομο που θα σας προσφέρει μια σχέση γεμάτη πάθος και συναισθήματα και με όχι καλή συμπεριφορά θα το απομακρύνεται.