Social Icons

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες, που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Εάν θέλετε πραγματικά να πετύχετε τους στόχους σας, βελτιώστε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε πιο διπλωμάτες στις κινήσεις σας και να μην επιβάλλεται με το ζόρι αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα  που υπάρχουν στις σχέσεις και στις υποθέσεις σας, θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποια θέματα σας αναγκάζουν να τρέχετε και να τους δίνετε απόλυτη προτεραιότητα. Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε να ταυτιστείτε με αρνητικά συναισθήματα.

ΛΕΩΝ: Ανακαλύψτε ιδέες και τρόπους που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική. Η διεύρυνση του κύκλου σας, δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή υπάρχουν και άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μη τα βλέπετε όλα μαύρα. Οι πολλές έννοιες που έχετε δε σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε να λειτουργήσετε πιο αρμονικά, προσπαθήστε να βρείτε την ισορροπία σας. Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζονται μπαλώματα, αλλά ριζικές λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από ανασφάλεια και από την απογοήτευση που νιώθετε, μη σπαταλάτε χρήματα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Ακούστε με μεγάλη προσοχή αυτά που σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.


ΙΧΘΥΣ: Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας, πρέπει να αφοσιωθείτε λίγο σε αυτά. Μη χαλάσετε χρήματα για την κοινωνική σας προβολή, αλλά δώστε μόνιμες οικονομικές λύσεις.