Social Icons

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Από τη μία αγωνίζεστε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε γιατί είναι κοντά η στιγμή που θα περάσει η θύελλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ένταση και τις εργασιακές περιπλοκές, να σπαταλήσουν το χρόνο και το χρήμα σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τις τυχόν δυσκολίες και προβάλλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δημιουργώντας γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά και αν υπάρξουν δυσκολίες μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν.

ΛΕΩΝ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και αφεθείτε χωρίς να έχετε εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις ότι θα τακτοποιήσετε όλες τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, γιατί οι μέρες θα είναι αρκετά περιπετειώδεις για τον οικονομικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Πολλά πράγματα θα κριθούν από τη στάση και την ανταπόκρισή σας. Δείξτε στους άλλους φανερά το πόσο έχετε την ανάγκη τους, κρατώντας όμως, τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ότι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση στις όποιες διευθετήσεις και στην υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους, καθώς και στην εξέλιξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα σταθμός και μια ξεχωριστή περίοδος για όλη τη γκάμα των σχέσεών σας. Είστε έτοιμοι και διαθέτετε τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και τις πιο δύσκολες ώρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάζουν την κρίση αλλά και το συναισθηματισμό σας. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά των άλλων, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες.


ΙΧΘΥΣ: Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές σας ανάγκες.