Social Icons

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Κυριακή 25 έως 31/12/16

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις αρετές σας όπως τον ενθουσιασμό, την ενεργητικότητα και το σθένος που σας διακρίνει, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειές σας. Στις 29 με τον Ουρανό σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, μπορείτε και επιβάλλεται να πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις, ακόμα και αν μια τέτοια κίνηση προκαλεί ανακατατάξεις. Με μικρά και προσεκτικά βήματα, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Συγκρατηθείτε και μη χάσετε το μέτρο, ώστε ο εγωκεντρισμός και η ιδιοτροπία που θα ψάχνουν αφορμή για να πάρουν το πάνω χέρι, να μην καταρρακώσουν την τύχη σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην απαντήσετε σε προκλήσεις που σκοπό έχουν να σας εκθέσουν ή να σας αποπροσανατολίσουν, για να έχετε την ευκαιρία να κάνετε βήματα μπροστά, προκειμένου να σπάσετε τους φραγμούς, αλλά και να υπερβείτε τα εμπόδια. Μόνο έτσι θα μπορείτε να ελέγχετε περισσότερο την κατάσταση σε συνεργασίες ή σχέσεις και ν είστε και ο εαυτός σας. Μια που αρκετά από τα επαγγελματικά σας θέματα θα απορροφούν αρκετή από την ενέργειά σας, αφήστε τον έρωτα να σας δείξει τις κατευναστικές του ιδιότητες και μη γυρίσετε συνέχεια σε κείνα που ανατρέπουν την ηρεμία και τη γαλήνη της προσωπικής σας ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στις 25 με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία και σε εξάγωνο με Ουρανό και Κρόνο, όσοι είστε δεσμευμένοι, θα αισθάνεστε καλά με το σύντροφό σας και η κοινή σας ζωή θα αποκτήσει καινούριο ενδιαφέρον. Ακόμα και αν τον τελευταίο καιρό υποφέρατε μεταξύ σας από έλλειψη επικοινωνίας, τώρα θα ζήσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους. Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση, ώστε οι διαφορετικοί ρόλοι που παίζατε τόσο καιρό να πάρουν τέλος. Η μέρα απαιτεί έξυπνους και λεπτούς χειρισμούς για να μην καταστραφεί τελείως η ρομαντική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να προσέχετε τις συναισθηματικές σας επενδύσεις, αφού οι απατηλές καταστάσεις, θα μπορούν άνετα να περάσουν σαν ιδανικοί έρωτες. Όπως και να έχουν τα πράγματα, μη χάσετε καμία από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βγείτε ή να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα. Οι δυσκολίες μπορεί να είναι πολλές και να μη σας επιτρέπουν να πάρετε την ικανοποίηση που θα θέλατε αφού θα έχετε παράλληλα και άλλα σημαντικά θέματα που απαιτούν προτεραιότητα, όμως, χρειάζεται να είστε δυναμικοί και να προσπαθήσετε να αγνοήσετε τα εμπόδια.

ΛΕΩΝ: Θα ενισχυθεί ο οικονομικός σας τομέα με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.
Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες θα είναι άψογη, ώστε να μπορέσετε να έχετε μαζί τους συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα αποδώσουν σε συμφωνίες με σημαντικές βλέψεις για το μέλλον σας. Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τα επαγγελματικά σας θέματα και να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο που θα εκφραστείτε, καθώς δε θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο. Στις 28 ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη, αλλάζει το κλίμα προς το καλύτερο και θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε τάξη στη ζωή σας. Θα σας έρθουν επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας ωθήσουν να έχετε άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ: Η καλή σας ψυχολογία θα περάσει και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού αυτή τη φορά δε θα επιβαρύνετε τον προσωπικό σας χώρο με τα εργασιακά σας θέματα. Προτιμήστε τη συντροφιά των εκλεκτών της καρδιάς σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην πείτε λόγια που θα πικράνουν τους δικούς σας ανθρώπους, μια που θα έχετε την τάση να είστε αρκετά εριστικοί και δύστροποι. Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιόλογη μέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει.
Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 29 στο ζώδιό σας, άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά. Η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Το σύνθημα της εβδομάδας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως.