Social Icons

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Δεκέμβριος...

Στις 1 ο Άρης στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία στο Ζυγό φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και συγχρόνως αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία. Δώστε λύσεις σε ότι σας απασχολεί με καθαρότερη σκέψη και φτάστε στην επιτυχία.

Στις 2 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τη διπλωματία, την πρακτικότητα, το συντηρητισμό και την οργάνωση. Η πειθαρχία σε σχέδια και στόχους θα αποδειχθεί περισσότερο χρήσιμη από τη σοβαρότητα, για αυτό επικεντρωθείτε στο μέλλον σας.

Στις 3 που ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, δείξτε πυγμή και αγωνιστικότητα απέναντι σε επαγγελματικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Στις 6 ο Άρης στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες που θα σας ωφελήσουν αρκεί να τις εκμεταλλευθείτε σωστά.

Στις 7 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο, φέρνοντας ηρεμία, ρομαντισμό και αυξημένη διαίσθηση. Βρεθείτε με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους και περάστε όμορφα μαζί τους.

Στις 9 με τον Ήλιο στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Δία στο Ζυγό, ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι τη επιτυχίας.

Στις 10 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

Στις 12 ο Ήλιος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, ευνοεί επαγγελματικές αλλαγές, συνεργασίες και επαφές. Η έμπνευσή σας θα χτυπήσει κόκκινο, βοηθώντας να υλοποιήσετε σχέδια ευκολότερα.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 14 στον άξονα Διδύμων- Τοξότη, με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Κρόνου. Θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αλλαγές που θα επηρεάσουν την καθημερινότητά σας. Επηρεάζονται περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς.

Στις 19 ο Άρης περνάει στους Ιχθύς, βάζοντας μπροστά συναίσθημα και ευαισθησία, αλλά μειώνοντας την αυτοπεποίθηση. Ίσως χρειαστεί να πιέσετε τον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις, αφού οι γύρω σας θα βρίσκουν εύκολα την αχίλλειο πτέρνα σας.

Στις 19 ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω, δημιουργεί καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις αλλά και στασιμότητα σε σχέδια και στόχους. Μην πιέσετε καταστάσεις ειδικά σε ότι θα αφορά επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Στις 24 ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει απρόσμενες αλλαγές στην καθημερινότητα, αλλά και ευκαιρίες. Διαχωρίστε τι σας συμφέρει και τι όχι και πράξτε με σύνεση.

Στις 25 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία στο Ζυγό, σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό και σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, αυξάνει τον ερωτισμό και τη γοητεία, όπως και τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα. Κατά κανόνα δεν πρόκειται να δυσαρεστηθείτε, εφόσον διατηρήσετε τις ισορροπίες και το ακέραιο του χαρακτήρα σας σε προτάσεις για συνεργασία.

Στις 26 ο Δίας στο Ζυγό σε αντίθεση με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, φέρνει απρόοπτα και αναστάτωση, αλλά σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά. Την ίδια μέρα ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.

Στις 27 με τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα, αλλά και αλλαγές. Προχωρήστε δυναμικά και δείξτε σε συνεργάτες και άτομα κύρους τις δυνατότητές σας.

Στις 28 ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς, θα δυσκολέψει ξεκινήματα και διεκδικήσεις, όμως, με πείσμα και υπομονή μπορείτε να πετύχετε πολλά.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 29/12 στον Αιγόκερω, με τη συμμετοχή του Πλούτωνα, του Ερμή και του Άρη. Θα υπάρξει εκνευρισμός και συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και αλλαγή σχεδίων. Επηρεάζονται περισσότερο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

Στις 29 ο Ουρανός σε ορθή πορεία στον Κριό, δοκιμάζει αντοχές και επηρεάζει τις καθημερινές ισορροπίες. Αποκαταστήστε λάθη πριν προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές χωρίς βιασύνες ή υποσχέσεις που δε θα έχουν αντίκρισμα.


Στις 30 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, σας προετοιμάζει ώστε να κινηθείτε δυναμικά και να ξεπεράσετε με επιτυχία δυσκολίες ή προβλήματα, αλλά και να αναγνωρίζετε τον κίνδυνο ώστε να τον αποφύγετε.