Social Icons

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι η καλύτερη και η απαραίτητη βάση για τη σχέση σας που φαίνεται να περνάει τεστ αντοχής.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων. Εάν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και αν είναι με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

ΛΕΩΝ: Κινηθείτε προνοητικά στις οικονομικές σας κινήσεις, ανταλλάσοντας απόψεις με τους συνεργάτες σας. Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα, κρατήστε μια μετρημένη στάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων, οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα. Η συναισθηματική ένταση που θα έχετε, θα σας κάνει επιφυλακτικούς απέναντι σε φίλους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν. Μη δηλητηριάζετε την καθημερινή σας ζωή με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές, βάλτε σε τάξη τα συναισθήματά σας. Εάν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη χαλάσετε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί από παρεξηγήσεις, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά σας προβλήματα.


ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τα χαρίσματα που έχετε και κάντε καινούριους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχθείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.