Social Icons

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Κυριακή 7 έως 13/4/13


ΚΡΙΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10, όλη η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση, όποια στιγμή θα κρίνετε ότι την χρειάζεστε και επειδή θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας
από ποτέ, θα τον προβάλλετε άθελά σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να κερδίζετε την εκτίμηση των εκπροσώπων του αντίθετου φύλλου. Προς το τέλος της μέρας οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν σημαντικά, κάνοντάς σας να αναζητάτε σιγουριά και κάλυψη στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμικότητά σας να ξεσπάσει σε καυγά. Ύστερα από τόσες ταλαιπωρίες, ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ότι στο παρελθόν. Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η σχέση με το σύντροφό σας αρχίζει να ξανανιώνει και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε να ζήσετε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δε θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας, θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να μην κουραστείτε  ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας  καταπιέζουν και δε σας αφήνουν  να είστε ο εαυτός σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα  αν μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Οι σταθερές σας σχέσεις  θα κινδυνέψουν, μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ότι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμή στον Κριό από τις 13, οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι. Το ότι φροντίζετε πάντα να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα δώσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τελείως διαφορετικές από αυτές που υπήρξαν τελευταία. Τα προβλήματά σας θα αρχίσουν να λύνονται και να διαλύονται με απλούς τρόπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνεχίζετε να είστε  πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς  δε σας αρέσουν οι κανόνες και  τα όρια. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά  σας ταλέντα και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα, θα σας ωθήσει να πάρετε καινούριες πρωτοβουλίες. Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε  και να ρισκάρετε. Θα έχετε την  πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς, για να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Μια που τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην  ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας  ακολουθήσουν. Το τοπίο ξεκαθαρίζει  και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την  πορεία σας. Η επίγνωση και η συνεχής  ανανέωση των μεθόδων σας, σας  εγγυώνται την επιτυχία και την  απόδοση των πράξεών σας. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, για να προετοιμάσετε το έδαφος σε ότι ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τις  ιδανικές προϋποθέσεις, αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Θέστε τις  επιδιώξεις σας σε νέο πλαίσιο, ενεργώντας με αυτοσυγκράτηση. Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και  τη συμπεριφορά σας. Μην αφήσετε  παλιά σας βιώματα να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική  σας ζωή. Εάν βρίσκεστε μπροστά  σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις  αρχές σας για να ανακαλύψετε  τις αναστολές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, αλλά και  τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και στη  μαγεία της στιγμής. Σημασία για  εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πως θα βελτιώσετε την  προσωπική σας ζωή. Οι επαφές που  θα κάνετε, θα είναι πιο δίκαιες  και πιο αξιοκρατικές. Πλησιάστε  περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 12, εξισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δυνατότητες σας, ξεκινώντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και μετά στους επιμέρους τομείς της ζωής σας. Θα αυξηθεί η γοητεία σας και θα φέρει καινούρια πρόσωπα στη ζωή σας, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέχετε το χειρισμό των χρημάτων σας. Οπλιστείτε με δύναμη και αποφασιστικότητα για να βάλετε μπροστά και τους πιο δύσκολους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την  ευκαιρία να αναθεωρήσετε αρκετές από  τις σχέσεις ή τις συνεργασίες  σας και να βάλετε νέες βάσεις, που  θα σας είναι πιο προσοδοφόρες. Εκτιμήστε σωστά τις καταστάσεις  και τα λεγόμενα των άλλων, χωρίς  να παίρνετε αψήφιστα τη γνώμη των  άλλων, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές πληροφορίες. Μην επιτρέψετε στην ισχυρογνωμοσύνη  και στον παρορμητισμό σας να γίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Θα προκληθούν κάποιες οικονομικές απώλειες και καλό είναι να προσέξετε τις κινήσεις σας, καθώς δε θα είστε έτοιμοι να δεχθείτε ένα καινούριο χτύπημα.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω από τις 12, πρέπει άμεσα να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να διορθώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τα λάθη που υπήρξαν στο παρελθόν. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να κρατάτε τα προσχήματα μια που οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα είναι ικανές να προκαλέσουν έντονες κόντρες και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν, αλλά εάν δεν εννοείτε να καταλάβετε τα εμφανές θα απομακρυνθούν και δε θα έχουν άδικο.