Social Icons

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δε θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.
 
ΛΕΩΝ: Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση το σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν συνεχίσετε να ενεργείτε με την ίδια τακτική εγωισμού, δε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε. Ζητήστε από αγαπημένα πρόσωπα να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.
 
ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να διατυπώσετε τις πραγματικές σας προθέσεις, αν θέλετε να σας καταλάβουν σε βάθος. Τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα θα επηρεάσουν τις φιλικές σας σχέσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρακολουθήστε τις εξελίξεις των γεγονότων, χωρίς να παίρνετε θέση προς το παρόν. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και θάρρος μια επαγγελματική ευκαιρία που θα σας δοθεί.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αντισταθείτε στους περιορισμούς που σας θέτουν οι άλλοι με μεγάλη δόση διπλωματίας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε οι φιλοδοξίες των γύρων σας να υπονομεύουν τη δική σας ζωή. Αποφύγετε την παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση και σας κάνουν να τα βλέπετε όλα μαύρα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Να είστε οργανωμένοι και προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, έχοντας εναλλακτικές λύσεις. Μη ρισκάρετε σε οικονομικά θέματα που δεν τα γνωρίζετε τόσο καλά.
 
ΙΧΘΥΣ: Εκφράστε τα συναισθήματα και τους φόβους σας στο σύντροφό σας, για να σας καταλάβει. Ξεπεράστε αρνητικές σκέψεις που δε σας αφήνουν να χαρείτε τις μέρες.