Social Icons

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΙΟΣ:
Η οικειότητα που έχετε και η καλή θέληση των άλλων πρέπει να σας κάνουν να καταλάβετε ότι τα βιώματα που έχει ο καθένας τον κάνει να θέτει διαφορετικές αξίες για ένα πράγμα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τροποποιήστε τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό και επαγγελματισμό, καθώς ο φθόνος κάποιων ατόμων μπορεί να σας κάνει τη ζωή σας πιο δύσκολη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα καλυτερεύει και ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι πριν σας καταβάλει και πάλι το άγχος της καθημερινότητας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από στριμώγματα και να ανανεωθείτε εκ νέου, κάνοντας τομές στη ζωή σας και αποβάλλοντας ότι σας είναι άχρηστο.
 
ΛΕΩΝ: Οι προστριβές με τους άλλους θα κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πολύ πιθανό να ταλαιπωρηθείτε από την εμφάνιση εγωισμών και συμφερόντων.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε το σωστό τρόπο που μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές γιατί ότι δε λέτε για αυτά που σας ενοχλούν, γίνεται απωθημένο. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός.
 
ΙΧΘΥΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέση σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.